03 / 05 / 2024

pusula inşaat konut kdv oranı

pusula inşaat konut kdv oranı

Pusula İnşaat tarafından Beylikdüzü’ nde inşa edilen Arena Residence’ dan kaçırılmayacak bir proje. Arena Residence'ta konutlar yüzde 1 KDV oranı üzerinden satılıyor...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Has Kentsel Dönüşüm İnşaat Konut Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Kentsel Dönüşüm İnşaat Konut Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eyyup Karababa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Rusya'da konut inşaatı yüzde 15 düşecek!

Rusya İmar, Konut ve Kamu Hizmetleri Bakanlığı, 2015’de konut inşaatında yüzde 15, mortgage kredi kullanımında da yarı yarıya düşüş olmasını beklediklerini açıkladı.

pusula inşaat konut kdv oranı Haberi

pusula inşaat konut kdv oranı


Pusula İnşaat ,İstanbul’ un yükselen değerleri arasına giren Beylikdüzü’ nde sizleri doğayla iç içe huzurlu ve konforlu bir  yaşama davet ediyor. 


1+0, 1+1, 2+1,3+1 büyüklüklerinde residence daire tipinden oluşan projede 7 yıldızlı otel konforunda bir hizmet sunuluyor. Bütün ürünlerin ve imalat aşamasının üzerinde titizlikle hassasiyet gösterilen Arena Residence’ de 1. Sınıf ürünler kullanılmış. Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, emsallerine göre yeşil alanları ile de ön plana çıkıyor.


2 blokta toplam 360 lüks daireden oluşan proje, gerek konumu gerekse özellikleri ile her türlü ihtiyaç ve beklentiye karşılık verecek düzeyde eksiz bir hizmet anlayışı ile tasarlanmıştır. Ayrıca, cafeler, pastaneler, eczaneler, kuaförler ve marketler için 20 adet özel ticari alanda projede dikkat çeken özellikler arasında yerini alıyor. 


Arena Residence, yürüyüş ve bisiklet parkurları,...