05 / 05 / 2024

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla, hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.

Prestij Suit Evleri'nde fiyatlar 120 Bin TL’den başlıyor! Tapu hemen teslim!

Pusula İnşaat’ın hayata geçirdiği Prestij Suit’e ilgi büyük….Prestij Suit Evleri 260 daire,13 ticari üniteden oluşuyor. Projede yer alan evlerin fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çiğli Prestij Evleri 2 projesinde 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirdiği bin 600'ü aşkın konutla, bölgenin en önemli firmaları arasında bulunan DBM İnşaat, "Prestij Evleri 2" projesinde de sona yaklaştı.

Rüya Prestij Suit nerede?

Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rüya Prestij Suit Evleri 260 adet daireden meydana geliyor. Proje 8 bin 43 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Rüya Prestij Suit nerede?

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Rüya Prestij Suit'te fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Pusula İnşaat tarafından hayata geçirilen Rüya Prestij Suit projesi, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede başlangıç fiyatı 120 bin TL olarak belirlendi..

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tadilat ruhsatını aldı!

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Tepekent Mimarlık'ın yeni prestij projesi Altıntaç!

Konya'nın yeni prestij konut projelerinden biri olan ve Tepekent Mimarlık tarafından inşasına başlanılan Altıntaç konut projesinin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi...

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi Haberi

Pusula İnşaat Prestij Suit projesi

Prestij Suit projesi, 120 bin TL'den başlayan  fiyatlarla,  hemen tapu teslim ve firma  bünyesinde vade farksız  40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu. Prestij Suit projesi, Pusula İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Prestij Suit projesi 12500 metrekare arazi üzerine kurulu 260 daire ve 13 ticari üniteden oluşuyor.


Daire tipleri 1+0,1+1,2+1,3+1 şeklinde tasarlandı. Projenin en önemli özellerinden biri ferah balkon ve teraslara sahip olması. Lansman fiyatları için son tarih 1 Eylül 2015.


İletişim:

0212 854 1104

0530 100 15...