18 / 05 / 2024

pütürge kız öğrenci yurdu toki

pütürge kız öğrenci yurdu toki

Pütürge'nin Hatip Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaklaşık 4 bin metrekarelik arsa üzerine 200 kişilik kız pansiyonu ve sosyal donatı inşaatının yapımına başlandı...

Malatya Pütürge'deki deprem konutlarının bir kısmı teslim edildi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge ilçesindeki konut yatırımları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Baruş'un o açıklamaları...

Malatya Pütürge'de afet konutları inşaatı hız kesmiyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, 24 Ocak'ta merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören Pütürge ilçesinde incelemeler yaptı.

Murat Kurum: Pütürge'deki konutlar Ekim'de teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ekim ayı içerisinde Pütürge merkezdeki konutların teslimini yapıyor olacağız" dedi.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Malatya Pütürge İlçe Terminali'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından inşa edilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli törenle atıldı. 

Malatya Pütürge Terminali'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge Terminali'nin temelini attı.

Malatya Pütürge TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Malatya Pütürge projesinde yer alan alt gelir grubu konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Malatya Pütürge'de 102 bin 978 TL'ye daire satıyor!

TOKİ tarafından Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi'nde 116 adet konut kurasız satışa çıkarılıyor...

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez İlçesi'nde kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 3 Eylül'de gerçekleşecek..

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu açıklandı!

TOKİ Malatya Pütürge'de kura sonucu açıklandı. Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde inşa edilen projede 225 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle  Aziz Burak Pınarbaşı ile Oya Biçer tarafından Bahçelievler'de kuruldu.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

pütürge kız öğrenci yurdu toki Haberi

pütürge kız öğrenci yurdu toki


Malatya’nın Pütürge ilçesinde kız öğrenci yurdu inşaatının yapımına başlandı.


İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde Hatip Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaklaşık 4 bin metrekarelik arsa üzerine 200 kişilik kız pansiyonu ve sosyal donatı inşaatının yapımına başlanmıştır. Pansiyon binası, bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olmak üzere toplam 5 katlı bina olarak tasarlanmıştır. Orta öğretimdeki ilçe merkezi ve köylerimizden ilçemizde taşımalı olarak eğitim öğretim gören kızlarımızın büyük bir sorunu olan kız öğrenci yurdunun yapılmasıyla öğrencilerimizin daha rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri sağlanmış olacaktır. Yapılacak olan kız öğrenci yurdunun tüm ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.




Malatya...