02 / 05 / 2024

QBC markası ile Vekon ortaklığı

QBC markası ile Vekon ortaklığı

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

GNA, 2021 yılına daha güçlü bir şekilde HEP Proje markası ile merhaba diyor!

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiğimiz markası Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

ALG CONSTRUCTIONS'tan Düzce'ye 1 milyon TL'lik yatırım!

“A Kalite Yapılar, A Kalite Yaşam, A Kalite Hayat” sloganıyla projeler üreten Algün İnşaat, yeni yatırımlarını ALG CONSCTURCTIONS” markası ile gerçekleştirecek.

OYAK, çimento şirketlerini birleştirdi!

OYAK, halka açık beş çimento şirketini, OYAK Çimento markası ile tek çatı altında birleştirdi.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

QBC markası ile Vekon ortaklığı Haberi

QBC markası ile Vekon ortaklığı

Yurtdışında gücünü giderek artıran Vekon, Katar’da, ükedeki inşaat sektörünün ilk 10 firması içerisinde yer alan Qatar Building Company (QBC) ile ortak şirket kurdu.


Yapılan ortaklık anlaşması ve kurulan şirket ile Vekon’un teknoloji ve altyapı gücü ile QBC’in yerel gücü ve müteahhitlik altyapısı entegre edildi. Bu ortaklıkla Vekon ürün, teknoloji, bilgi, beceri ve yönetimi QBC ise repütasyon, finansal güç, müşteri portföyü, mevcut projeleri ve lokal dinamiklerini ortaya koyarak ortak bir yönetim ve yetenek paylaşımına karar verdi.


Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon’un Genel Müdürü Özgül Yücel, yurtdışı pazarları arasında Katar’ın önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak, Katar’da kurdukları Vekon Qatar W.L.L. şirketi ile Vekon’un sunduğu anahtar teslim kamp ve yaşam alanları çözümleri ile Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedeflediğini...