10 / 05 / 2024

QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli

QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli

Doğuş İnşaat, BID (Business Initiative Directions) tarafından Altın kategoride Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü’ne layık görüldü

Ticaret Bakanlığı'ndan emlak sektöründeki fahiş fiyatlara 100 milyon TL ceza!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı, emlak sektörüne yönelik olarak yaptığı denetimlerde toplam 1.338 işletmeye yaklaşık olarak 100 milyon Türk Lirası idari para cezası uyguladı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından verilen o cezalar...

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Çalışma Bakanlığı sürpriz bir kararla toplam 100 adet personel alacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 100 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan paylaşılan ilana göre 100 adet iş müfettişi yardımcısı alınacak.

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

Deprem sonrası DASK toplam ne kadar ödeme yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Meydana gelen deprem felaketinin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar TL tahsis ettik. Şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar TL nakit aktarımı gerçekleştirdik ve DASK çerçevesinde bugüne kadar toplam 11,5 milyar TL hasar ödemesi yaptık" dedi.

Borsa’da ‘kış’ havası! Borsa İstanbul’da düşüş devam etti, 24 Ocak BIST 100 endeksi ne oldu?

Haftaya düşüşle başlayan Borsa İstanbul, bugün de yatırımcılarını üzdü. BIST 100 endeksi yüzde 0,70 oranında değer kaybederken, toplam işlem hacmi 108,3 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Epic Games 100 TL`lik oyunları ücretsiz yaptı!

Epic Games Store, yeni yılın ilk haftasında iki oyun hediye etti. Söz konusu oyunlar toplam 100 TL ediyor.

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

Otomotiv üretimi Temmuz'da 100 bin adedin altına düştü! Ocak ayından bu yana ilk kez yaşandı!

Otomotiv Sanayii Derneği verilerine göre Temmuz ayında sektörün toplam üretimi 93 bin 659 oldu. Bu şekilde Ocak ayından sonra ilk kez sektörün toplam üretimi 100 bin adedin altına indi.

100 Milyar TL verilecek! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, teşvik belgeli yatırımlar dahilinde yatırımcılara 2022 yılı içerisinde toplam olarak yaklaşık 100 milyar TL vergi teşviki vereceklerini açıkladı.

Kripto paralarda 100 milyon dolarlık hareketlenme!

Litecoin'e ilişkin yalan haber piyasayı karıştırdı. Haberin ardından kripto paraların toplam piyasa değeri 2 trilyon 124 milyar dolara yükseldi sonra 2 trilyon 4 milyar dolara düştü. Kripto piyasasında Walmart'ın Litecoin'e onaylayacağı haberi 100-120 milyar dolarlık bir dalgalanma yarattı.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli Haberi

QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli


QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli kriterleri temel alınarak yapılan değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. adına ödülü, Yönetim ve Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teymur Şanlılar aldı. Şanlılar, New York’ta düzenlenen törende ödülünü BID'in Başkanı Jose E. Prieto'nun elinden aldı.


Doğuş İnşaat, Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Teknoloji, En İyi Uygulama, İş Sonuçları, ISO 9001 ve Toplam Kalite Yönetimi kriterleri temel alınarak, BID Dünya Kongreleri boyunca gerçekleştirilen oylama sürecinin sonrasında belirlenen QC100 prensiplerine uygunluğu sonucunda ödül almaya haz kazandı.

New York’ta düzenlenen gecede Doğuş İnşaat adına Yönetim ve Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teymur Şanlılar’a ödülü, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından teslim...