29 / 04 / 2024

Quasar İstanbul açılışı

Quasar İstanbul açılışı

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Doğan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor.Musa Doğan, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Avrasya Tüneli'nin açılışı öne çekildi!

İstanbul'da trafik sorununun azaltılması için planlanan Avrasya Tüneli projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Yaklaşık 1.2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilecek tünel projesinin açılışı öngörülen tarihten öne çekildi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Çırpıcı Kent Parkı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine 11 yıldır hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; 150 bin metrekare alana sahip İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbulluların hizmetine açılıyor.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Rumelihisarı'ndaki Dua Tepesi imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metronun açılmasıyla değerlenen Rumelihisarı için düğmeye bastı. Danıştay’ın iptal kararlarına rağmen Dua Tepesi olarak bilinen bölge yapılaşmaya açılıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Darülaceze'nin bahçesi inşaata açılıyor!

İstanbul Şişli'de bulunan Darülaceze Başkanlığı'nın bahçesi inşaata açılıyor. İBB Meclisi yapılan son oturumunda gündeme gelen plan değişikliğine göre, Darülaceze Başkanlığı'nın bahçesinde 2.50 emsal ve 15 kat yapılaşma gerçekleştirilecek.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü yıl sonunda açılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor. Dünyanın orta açıklığı en uzun dördüncü köprüsünde viyadükler tamam. Yıl sonu açılış var..

Quasar İstanbul açılışı Haberi

Quasar İstanbul açılışı
Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar İstanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda; filmlere konu olmuş The Plaza New York ve Londra Savoy gibi otellere sahip ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye'deki ilk otelini Quasar İstanbul'da açacak. Fairmont Hotels 1930'ların Paris'i ile New York'unu iki ayrı tema ile İstanbul'da beğenilere sunmaya hazırlanıyor. Fairmont New York Rezidansları, New York'un asi ve maskülen tarzını, Fairmont Paris Rezidansları da aristokrat çizgileri ile romantizmin başkenti Paris'i sizlerle buluşuyor. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy iletişim:

Telefon: 444 7...