17 / 05 / 2024

Quasar teması

Quasar teması

Mecidiyeköy'de devam eden Quasar İstanbul için, biri Asyalı diğeri Avrupalı kadını temsil eden ikiyüzlü kadın heykeli tema olarak belirlendi. Ünlü mimar VVanders'ın tasarımı 5 metrelik heykel lobide yer alacak 360 derece dönecek.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

ÇEDBİK, Quasar İstanbul’da düzenlediği forumda yeni komitelerini tanıttı!

ÇEDBİK ( Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ), Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi ev sahipliğinde Quasar İstanbul’ da düzenlediği Forumda yeni komitelerini tanıttı.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar konseri Quasar İstanbul'da gerçekleşti!

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Danimarka DİT 2. Aile Şenliği Osmanlı temasıyla yapıldı!

Slagelse yakınlarında 52 dönüm arazi üzerine kurulu Hindholm Yatılı Okulu'nda düzenlenen DİT 2. Aile Şenliği, Osmanlı temasıyla yapıldı. Osmanlı Otağı kurulan ve Bursa Mehteran takımının da sahne aldığı etkinlikte Osmanlı Devleti anlatıldı.

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...

Quasar İstanbul'da metrekaresi 7 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla!

Quasar İstanbul Şişli projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar İstanbul projesi konut teslimleri Eylül 2015 olarak planlanıyor.

Quasar teması Haberi

Quasar teması

Mecidiyeköy'de ViatransMeydanbey Ortak Girişimi tarafından yapımına devam edilen Quasar İstanbul'un tasarımını yapan dünyaca ünlü mimar Marcel Wanders ana temayı da tasarladı. Wanders'm 'ikiyüzlü kadın' heykeli, projenin ana teması olarak seçildi. Bir yanında Asyalı, diğer yanında Avrupalı birer kadın yüzünün yer aldığı ve saçları lalelerden oluşan 'Quasar Head' adı verilen tasarım, Quasar Residence'm Ünsal EREKE o is£ [email protected] 0212 313 68 27 AMSTERDAM önemli modern sanatlar müzesi Stedelijk Muzeum'da sergilenen birçok eseri de inşaat tamamlandığında İstanbul'da projedeki yerini alacak. 

Amsterdam'daki stüdyosunda ziyaret ettiğimiz Marcel Wanders, İstanbul'un çok kültürlü bir kent olduğunu, tarih, sanat ve kültürle derin bağları olduğunu söyledi. 


TAKLİT EDİLMEMELİ 


Projedeki sanat eserlerinin İstanbul'da yapılacak projelerde ilham verici olacağını anlatan Wanders, "İlham almalarını isteriz ancak taklit Ouasar ile bir köy tasarladık Tasarımın,...