07 / 05 / 2024

Quick Clean

Quick Clean

Türkiye'de yalnız yaşayanların ve öğrenci sayısının artışı, ayrıca yoğun iş hayatının etkisiyle kuru temizleme sektörü de hızla büyüyor. QuickClean kuru temizleme firması da, franchising ile büyümeyi planlıyor.

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Polat ve Şaban Gençayoğlu ortaklığında kuruldu.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Fakir küçük ev aletlerinde indirim fırsatı! Fakir küçük ev aletleri ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Fakir'de indirim var! Elektrikli süpürge, tost makinesi, çok programlı basınçlı pişirici, saç kurutma makinesi ve mikser avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Fakir Cuisinier ne kadar? Fakir Hypo Clean fiyatı ne kadar? Fakir Freelander NH 5056 kaç TL? İşte detaylar...

Bosch Serie 8 Propower Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Propower Serie 8, yüksek hızlı turbo başlığı ile halılarda tozun zerresini bırakmaz. Akıllı hava akımı teknolojisi, güçlü motoru ve self-clean özelliği ile temizlenen filtresiyle performansı yıllarca sürer. Peki, Bosch Propower en uygun nereden alınır?

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Set paslanma çelik bıçakları ile rendeleme, dilimleme, çırpma ve doğrama işleminde bulunuyor. Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Braun Blender Seti fiyatları ne kadar, en ucuza nereden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarına 5 fonksiyonu bir arada sunan Braun MQ 7045X Quick Blender Seti, püre, hamur yoğurma, buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, MQ 7045X Multi Quick Blender, kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar... 

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı tek seferde yıkayan deep clean teknolojisine sahip Arçelik Bulaşık Makineleri büyük ilgi görüyor. Peki Arçelik Bulaşık Makineleri kaç TL, deep clean teknolojisi ne işe yarar? işte cevabı... 

Sigorta devine hacker şoku! Müşteri bilgileri çalındı

Quick Sigorta hacklendi; müşteri bilgileri çalındı. KVKK tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada yaşanan hack saldırı sonrası çok sayıda kullanıcının kişisel verilerinin saldırganların eline geçtiği ifade edildi.

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Quick Clean Haberi

Quick Clean


Türkiye'de kuru temizleme sektörü hızla büyüyor. Kemerburgaz-Göktürk'te kurulan QuickClean firması da yoğun talebi karşılamak için franchising ile büyümeyi planlıyor.


Türkiye'de yalnız yaşayanların ve öğrenci sayısının artışı, ayrıca yoğun iş hayatının etkisiyle kuru temizleme sektörü de hızla büyüyor. 2006 yılında Kemerburgaz-Göktürk’te ilk şubesini açan QuickClean kuru temizleme firması da, franchising ile büyümeyi planlıyor. En kısa sürede ürünleri temizlemeyi vaat eden firma, verdiği hizmetleri daha çok insana şubeler aracılığıyla ulaştırmayı hedefliyor. 


Hem ıslak hem kuru temizleme yapan firma, telefonla sipariş alırken ürünleride kapıya kadar bırakıyor. Bunu ücretsiz yapan firma, kredi kartı ile kapıda ödeme imkânı da...