10 / 05 / 2024

Rabia Pamukçu

Rabia Pamukçu

Pamukçu Grup İnşaat Mimarlık Turizm Emlak Otomotiv Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe 'de, Rabia Pamukçu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seeworld Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Pamukçu tarafından kuruldu.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Empa Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Pamukçu tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Parası olanlar için konut almanın tam zamanı!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut kredi faiz oranlarının yeniden 1,50'nin üzerine çıkmasının gayrimenkul satışını olumsuz etkilediğini ancak parası olan vatandaşlar için konut alımının çok uygun bir dönem olduğunu dile getirdi. 

Parası olanlar için konut alma zamanı!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut kredi faiz oranlarını değerlendirdi. Uçar, parası olanlar için konut alımının en uygun dönem olduğunu belirtti.

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Türk Nippon sigorta hedeflerinin üzerinde büyüdü!

2017 yılında özellikle bireysel ve orta ölçekli işletmelerin sigorta ürünleri ile sağlık sigortalarına ağırlık veren Türk Nippon Sigorta, yüzde 57 oranında büyüdü. Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu, “2018’de de bu alanlarda aktif bir oyuncu olarak büyümemizi sürdüreceğiz” diyor...

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karabina ve Serdar Pamukçu ortaklığında 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir'de 500 emekliye toplu konut inşa edilecek!

Başkan Zekai Kafaoğlu, 500 emekli vatandaşa sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekliler Derneği’ne 500 emeklimiz ev için başvuru yapıldı Gaziosmanpaşa ve Pamukçu’da 2+1 ucuz sosyal konut üreteceğiz. Yeri biz vereceğiz, konutları TOKİ yapacak” dedi.

Rabia Pamukçu Haberi

Rabia Pamukçu

Pamukçu Grup İnşaat Mimarlık Turizm Emlak Otomotiv Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te,Rabia Pamukçu Müdürlüğü'nde kuruldu. 


Pamukçu Grup İnşaat Mimarlık Turizm Emlak Otomotiv Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...