05 / 08 / 2024

Rabia Sürmez

Rabia Sürmez

Arjin İnşaat Anonim Şirketi, Rabia Sürmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Para piyasası fonlarına ters repo kısıtlaması!

SPK'nın yakın tarihli bir kararına göre, para piyasası fonları borsada ters repo işlemlerine giremez. Bu nedenle bu sözleşmeler teminat olarak kullanılmaz ve teminat üzerinden işlem görmez.

İslam Memiş altında zirve için tarih verdi! Çok uzun sürmez

Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, Tv100'deki altın değerlendirmesinde çok çarpıcı tahmin ve yorumlarda bulundu. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Rabia Ülkü Uçar: 2017 Adana'nın kentsel dönüşüm yılı olacak!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, 2017'nin Adana için kentsel dönüşüm yılı olacağını söyledi.

29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye yerleşkesinin temeli atıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi’nin temeli dualarla atıldı.

Aziz Torun: Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez!

GYODER Başkanı Aziz Torun, 10 Mayıs’ta yapılacak Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Kendimizi yenilemeliyiz’ mesajı vereceklerini söyledi. Torun, “Sat-yap dönemi sonsuza kadar sürmez. Hem üretimde hem de finansman modellerinde çeşitlilik şart” dedi.

Kahramanmaraş Rabia Parkı sosyal yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Mısır'da darbeye direnişin sembolü "Rabia" işaretinden esinlenilerek Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 100 dönümlük alana yaptırılan Rabia Parkı, farklı ülkelerdeki parklarda incelenerek ilçenin sosyal yaşam merkezi haline dönüştürülüyor.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Rabia Ülkü Uçar: En büyük sıkıntı imarın kapalı olması!

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'in, istişare ziyaretlerinde, oda başkanları inşaat sektörü için ortak dileklerde bulundu.

Kırıkkale Nur Camisi 15 Mayıs'ta açılıyor!

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Atalay ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez, 15 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılması planlanan Nur Camisi'nde incelemelerde bulundu.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya 400 yeni sanayi tesisi kurulabilir!

Torbalı'da 600 sanayi tesisi olduğunu ve sanayi alanlarında 400 yeni tesisin kurulabileceğine işaret eden Torbalı Belediye Başkanı Görmez, 150 bin nüfuslu ilçede her yıl 10 bin göç alınmasına rağmen işsizliğin olmadığını söyledi.

Başkan Görmez Torbalı'da kentsel dönüşümü başlattı!

Toplumun her kesiminin sorunlarını sahiplenen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm projesini başlattı. İlçe halkı, hastane, içme suyu ve spor tesisi sözlerini unutmayan Görmez'den umutlu..

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'daki yapıların 3'de 1'i hazine arazileri üzerine kurulu!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

Rabia Sürmez Haberi

Rabia Sürmez

Arjin İnşaat Anonim Şirketi, Rabia Sürmez tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Arjin İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arjin İnşaat Anonim Şirketi adres: Maslak, Meydan Sokak Veko Giz Plaza No:3/45....