24 / 05 / 2024

Rabiye Araz

Rabiye Araz

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Bayatı ortaklığında kuruldu.

Elmas Melih Araz nereden mezundur? Elmas Melih Araz kimdir?

Elmas Melih Araz kimdir? Elmas Melih Araz’ın mesleği nedir? Elmas Melih Araz nereden mezundur? İşte detaylar!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Melih Araz Kimdir? 

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. TFI Yönetim Kurulu Üyesi Melih Araz kimdir? Melih Araz  hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Araz'ın biyografisi

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araz Tekin Grup İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Tekin tarafından kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

8 taksitle arazi sahibi olabilirsiniz! 739 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Erzurum ili, Aziziye ilçesinde yer alan 21 adet araziyi satıyor. Araziler arazında, ham topraklar ile arsa yer alıyor. İşte fiyatları...

Mipa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mipa Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Rabiye Sönmemiş ve Volkan Kurt ortaklığında kuruldu.

Pakar Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakar Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yakup Araz tarafından kuruldu.

Rabiye Araz Haberi

Rabiye Araz

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.


2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...