08 / 05 / 2024

Rafet Özsoy defnedildi

Rafet Özsoy defnedildi

Üsküdar'daki ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Rafet Özsoy'un cenazesi İstanbul'da defnedildi. Özsoy'un ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Gram altında nokta atışı tahminleri olan Murat Özsoy altın için yeni tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyona endeksli tahvilden sonra altın fiyatları ne olacak? Ünlü uzman Murat Özsoy, açıkladı. İşte detaylar...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

Ali Özsoy: Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Gayrimenkul alım-satımlarında alınan tapu harcıyla ilgili önemli değişiklikler getiren yasa teklifi ile ilgili değerlendirme yapan Alanya Emlakcılar Derneği başkan yardımcısı Ali Özsoy, tapu harçlarında indirim yapılmaması halinde sektörün olumsuz etkileneceğini söyledi...

Rafet Özsoy defnedildi Haberi

Rafet Özsoy defnedildi

Üsküdar'daki ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Rafet Özsoy'un cenazesi İstanbul'da defnedildi.


Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, Özsoy'un ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. 


Camide, Özsoy'un ağabeyleri Zeynel, Hüseyin, Mustafa ile oğlu Can Özsoy taziyeleri kabul ederken, kızı Bilge ve eşi Sevim Özsoy sinir krizi geçirdi.


Rafet Özsoy'un cenazesi Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi.


İş adamı Rafet Özsoy, Küçük Çamlıca Şahlanoğullar Sitesi'ndeki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Necati Y. gözaltına alınmıştı.


AA


İşadamı Rafet Özsoy vuruldu!


Rafet Özsoy...