04 / 05 / 2024

Rafet Vergili 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacak

Rafet Vergili 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacak

Belediye Başkanı Rafet Vergili; 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacaklarını belirterek, seçimlerde verdiği sözleri de bir bir yerine getireceğini söyledi Vergili: "5 yılda Karabük'ün hiçbir eksiğini bırakmayacağız" dedi.

Karabüklü Kardemir işçilerine konut müjdesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapıldı. Meclis bir sonraki toplantısını 1 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karabük'e 240 milyonluk raylı sistem geliyor!

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Karabük Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi örnek olacak!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesi'indeki merkezin çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Vergili, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Çerçiler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

KARABÜK'te, Çerçiler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Karabük Belediyesi tarafından kentte 21.'si yaptırılacak yaşam merkezinin temel atma törenine Belediye Başkanı Rafet Vergili, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük'te tepedeki mahalleye asansör!

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapımı devam eden 20. Sosyal Yaşam Merkezinin Kartaltepe Mahallesi sakinlerine kısa zamanda hizmet vermesi planlanıyor.

Rafet Vergili 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacak Haberi

Rafet Vergili 40 günde peş peşe açılış yapıp temeller atacak

Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Karabük Belediyesi bu kapsamda 100. Yıl Mahallesinde çocuk parkının açılışını yaptı. Açılışa Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP !l Başkanı Burhanettin Arslan, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, MHP Karabük Milletvekili adayları Durmuş Yal çın, Ayhan Akbaş, MHP Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muh tarları ve vatandaşlar katıldılar. 


Açılış öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili "2009 ön cesi ve 2009 sonrası yıllara baktığımızda bütçe of arak Be lediye işçisinin maaşını ödeyemeyen, göreve geldiğimiz gün elektrikleri kesilmiş, Bele diye hizmetlerle ilgili hiçbir materyallerin bulunmadığı yolların asfaltı olmayan, her Cumartesi, Pazar suyun kesil diği bir şehir, trafik sorunu her...