27 / 04 / 2024

Raffles Rezidanları

Raffles Rezidanları

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Çin'in Raffles City Chongqing gökdeleni ziyaretçilere açılıyor!

Çin Chongging'de yapımı tamamlanan 250 metre yüksekliğe sahip Raffles City Chongqing isimli gökdelen ziyaretçilere açılıyor. İçerisinde ticaret/alışveriş merkezleri, bürolar, oteller ve 1.400 ikametgah yer alıyor.

Çin'in ilginç gökdeleni Raffles City Chongqing tamamlanıyor!

Dünyaca tanınmış mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan Raffles City Chongqing tamamlanıyor.

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Gayrimenkul sektörü 10 Mayıs'ta toplanacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı. Zirve 0 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Raffles Rezidanları Haberi

Raffles Rezidanları

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles rezidanslarını kullanıma sundu.


Raffles İstanbul Zorlu Center'ın düzenlediği basın toplantısına Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt katılırken, Raffles Residences, toplam 8 kata yayılmış 66 rezidans konukları ağırlamaya başladı. Rezidanslar, tek ve iki oda seçenekleri ile yerli ve yabancı konuklarını konaklama ihtiyaçlarına göre günlük, aylık veya yıllık olarak ağırlıyor.


 Uzun süreli iş seyahatleri sebebiyle İstanbul'da ikamet eden profesyoneller, diplomatik çevreler, İstanbul'da yaşayan ve rezidans rahatlığını yaşamak isteyenleri ve ev konforunda uzun tatil yapmak isteyen turistleri hedef kitlesi olarak gören Raffles Residences'ta 100-200 metrekare arasında değişen büyüklükleriyle 5 farklı rezidans tipi mevcut. 


Rezidans sakinleri kendileri için tasarlanmış ayrı bir girişi kullanabiliyor ve kalış süreleri boyunca en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, sofistike Raffles hizmetlerinden faydalanabilmekte.


Tüm konuklar için sunulan ayrıcalıklı hizmetler...