17 / 05 / 2024

Ragab Hassen Elborgi

Ragab Hassen Elborgi

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ragab Hassen Elborgi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Bağcılar, Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de 11.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ramazan Taş, Emad Ragab ve Cemal Süleyman ortaklığında kuruldu.

İstavilla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstavilla Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab ABD tarafından kuruldu.

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da AbdulMunem Abra Alqun ve Ragab Alfayturı ortaklığında kuruldu.

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Raed M.Eıd, Emir Abdelrahman, Emad Ragab Ve Abdurrahman Gazi tarafından kuruldu.

Sachak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sachak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Noamane Fekıh Hassen ve Samı Menny ortaklığında kuruldu.

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab A.A, Mostafa M.S.B.M. ve Saad M.S.B.M. ortaklığında kuruldu.

Magic İstanbul Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magic İstanbul Emlak Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Zitouni, Hassen Roukas ve Sarra Bouzid ortaklığında kuruldu.

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Çakır, Savaş Karabulut, Yohannes Ayalew Haılemıcael ve Zıyad Delıl Hassen ortaklığında kuruldu. 

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

İnjaz Emlak Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnjaz Emlak Danışmanlık Aracılık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Nebil Hassen Shıfa tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı, O.M.Solıman Mohamed Ismaıl, G.S.Solıman Morshed, Emad Ragab Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 4 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ragab Hassen Elborgi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Bağcılar, Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Ragab Hassen Elborgi Haberi

Ragab Hassen Elborgi

Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ragab Hassen Elborgi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. 


Euro Star Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: İNŞAAT a) Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, her türlü devlet ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri; bina, konut, müstakil konut, ticarethane, atölye, fabrika, hastane, yol, köprü, baraj, liman, okul ve her türlü bayındırlık tesisleri, velhasıl her çeşit inşaat işlemlerini bizzat kendisi, ortaklı, pilot firma veya konsorsiyum şeklinde yapmak, kiraya vermek, kiralamak, yüzde veya taksim yöntemi ile arsa ortaklığı ile inşa etmek, aracı olmak, kendi veya başkaları adına yapsat işleri yapmak, devralmak veya başkalarına devretmek, başkalarına ait arsa ve araziler...