05 / 05 / 2024

Rağad İnşaat nerede

Rağad İnşaat nerede

Rağad İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fatah tarafından kuruldu.

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Faturası kabarık gelenlere 1500 TL indirim! Faturada adınız soyadınız yazıyorsa hemen koşun!

Fatura ödemekten sıyrılmak artık oldukça kolay.! Adınız soyadınız faturanızda yazıyorsa 1500 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir! Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor!

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat... Sizin de adınıza yanlış ceza kesilmiş olabilir... Herkesin hemen kontrol etmesi gerekiyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

Tapu ve Kadastrodan açıklama geldi: Adınıza miras kalmış olabilir! Böyle öğrenebilirsiniz!

Birçok insan, aile büyüklerinden kalan miraslarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Tapu ve Kadastrodan gelen açıklamaya göre adınıza miras kalıp kalmadığı öğrenmek için ayrıntılar haberimizde...

Otomobil devi adını değiştiriyor! Yakında yollarda bu ismi göreceğiz

KG Group Başkanı Kwak Jea-sun Çarşamba günü yaptığı açıklamada, SsangYong Motor'un gelecekte adını KG Mobility olarak değiştireceğini açıklandı İşte tüm detaylar...

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? İşte Vakıf GYO Samandıra arsasının 2022 değeri...

İnşaat demir fiyatlarına zam şoku! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları uzun zamandır düşerken dün zam şoku yaşadı. İnşaat sektörünü derinden etkileyen demir fiyatları yükselirken, 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

Vakıf GYO Samandıra arsasının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Samandıra arsasının piyasa değeri 129 milyon 205 bin 878 TL, KDV sahil piyasa değeri ise 152 milyon 462 bin 936 TL olarak belirlendi.  

Ra Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 binTL sermaye bedeli ile Yunus Emre Fırat tarafından kuruldu.

Rağad İnşaat nerede Haberi

Rağad İnşaat nerede

Rağad İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fatah tarafından kuruldu. 


Rağad İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:

Gayrimenkul alım satımı. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. -Her türlü inşaat işi yapma...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Rağad İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Gümüşpala Mh.Yelpaze Sk. N.16/2...