16 / 05 / 2024

Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu yurt

Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu yurt

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Banka promosyonu değil bu daha büyük bomba. Bu meslek sahiplerine piyango vurdu. Erken emekli olacaksınız

Banka promosyonu değil bu daha büyük bir bomba. Erken emekli olabilecek meslekler listesi güncellendi. Listedeki işleri yapanlara piyango vurdu.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Ankara'nın en büyük BELMEK'i Yenimahalle'ye inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mesleki eğitim kurslarının sayısına bir yenisini daha ekliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BELMEK) binası, Başkent'in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

FETÖ'nün Gazipaşa'daki yurdu, devlet tarafından hizmete açılacak!

Gazipaşa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle el konulan inşaat halindeki yurt, devlet tarafından üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulacak. Böylelikle Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin barınma sorunu ortadan kalkmış olacak.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Rahmi Çuhacı ekonomide ilk çeyrek büyümesini değerlendirdi!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı beklentilerin üzerinde gerçekleşen yılın ilk çeyrek büyümesini değerlendirerek, iş dünyası için bu gelişmenin oldukça memnuniyet verici olduğunu söyledi.

İstanbul’un en büyük kız meslek lisesi Büyükçekmece'de!

Türk Milli Eğitimi’ne bugüne kadar 25’in üzerinde okul kazandıran Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’ye İstanbul’un en büyük kız meslek lisesini kazandırdı.

Adıyaman'da 5'ten büyük deprem ihtimali yüzde 90'ın üzerinde!

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Zorlu, yaptıkları araştırmaya göre, kentte 12,5 yıl içerisinde şiddeti 5'ten büyük deprem ihtimalinin yüzde 90'ın üzerinde olduğunu bildirdi...

Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir?

1994 yılında İstanbul Etiler’de Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi’ni yaptıran Büyükhanlı İnşaat kurucusu olan Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir? İşte Mehmet Ali Büyükhanlı ve Büyükhanlı İnşaat...

Büyükçekmece Belediyesi üniversite yaptıracak!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 3 bin 60 metrekar arsa üzerine intifa hakkı tesis edilmek üzere fakülte ve meslek yüksek okulu yaptırmak için 3 Aralık 2013 tarihinde ihale düzenliyor.

Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu yurt Haberi

Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu yurt

GAZİPAŞA’DA Fetulahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) ile bağlantısı olduğu iddia edilen şirket tarafından İstiklal Mahallesi’nde yaptırılan ve kaba inşaatı tamamlanan 3 katlı öğrenci yurdunun, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından kullanılacağı öğrenildi. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında FETÖ’ye ait olduğu tespit edilen yurt inşaatına, devlet tarafından el konuldu. Gazipaşa’da büyüklüğüyle dikkat çeken yurt inşaatında KYK’dan gelecek heyetin önümüzdeki günlerde inceleme yapılacağı öğrenildi.


YURT SORUNUNA ÇÖZÜM

Gazipaşa M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim-öğretim gören ve yılardır barınma yeri problemi yaşayan öğrencilerin böylelikle kalacak yer problemi ortadan kalacak. KYK yetkililerinin incelemesinin ardından hızlı bir şekilde yapımı başlayacak olan yurdun kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.  Gazipaşa’ya açılacak olan yeni fakülteler ile birlikte, Gazipaşa Belediyesi tarafından tahsis edilen yurt arazisine...