09 / 05 / 2024

Rahmi Gençer kim

Rahmi Gençer kim

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer kimdir? Rahmi Gençer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rahmi Gençer, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Rahmi Gençer...

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Muradi Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Muradi Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençer Şener tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

İzmirli depremzedelerin ev isyanı!

HaberTürk köşe yazarı Osman Gençer bugünkü köşesinde İzmirli depremzedelerin sorunlarını kaleme aldı. İşte "75 bin evde bayram yok" isimli yazının devamı...

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Umut Gençer Beyaz ve Uygar Beyaz ortaklığında kuruldu.

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

İzmirli depremzedelerin hasarlı bina tepkisi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Osman Gençer, bugünkü köşesinde İzmirli depremzedelerin binalarındaki son durumu ve depremzedelerin şikayetlerini kaleme aldı. İşte Osman Gençer'in 'Deprem mağdurları çok sıkıntıda' başlıklı yazısı...

Harmony Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Harmony Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençer Şener ve Okay Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Rahmi Gençer kim Haberi

Rahmi Gençer kim

Rahmi Gençer kimdir?

Rahmi Gençer 1961 yılında Ayvalık'ın Altınova mahallesinde doğmuştur. İlköğretimini Ayvalık İlçesinde bulunan Sakarya İlköğretim Okulu'nda başlayarak eğitimini Ayvalık Lisesi'nde tamamlamıştır. 


1981-1983  yılları arasında vatani görevini yapan Gençer, ticaret ve sosyal faaliyetlerde bulunup çeşitli dernek ve vakıflarda yöneticilik görevlerini üstlenmiştir. 


Ayvalıkgücü Spor Kulübü'nde bir dönem  yöneticilik yapan Gençer 2005-2014 tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası Başkanlığı görevi yapmıştır. Bunların yanı sıra Rahmi Gençer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'de  konsey başkan yardımcılığı görevini de üstlenmiştir. 


30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimler sonucunda Ayvalık Belediye Başkanlığı'na...