03 / 05 / 2024

rahmi koç hakkında

rahmi koç hakkında

Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Zincir mağazaların nüfusu on bin ve üzerinde olan yerleşim yerlerinde açılabileceği koşulu getirilmesi öngörülüyor.

Mahalli idareler hakkında Meclis araştırması talep edildi!

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir başta olmak üzere 20 milletvekili mahallî idareler hakkında Meclis araştırması açılmasını talep etti..

Rahmi Koç, Vodafone Arena Stadı'nı gezdi!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, stadın gezisi sırasında Rahmi Koç'a Orman'ın yanı sıra kulüp as başkanları Deniz Atalay, Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile bazı yöneticilerin eşlik ettiği belirtildi.

Afet riskli alanların dönüştürülmesi hakkında yönetmelik 2015!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun yönetmeliği uyarınca Kentsel dönüşümde yıkılacak riskli binalarda aranması gereken koşullara yer veriliyor. İşte afet riskli alanların dönüştürülmesi hakkında yönetmelik 2015...

Mehmet Koçdağ Malatya Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi verdi!

Koçdağ Motorlu Araçlar, Bakım, Servis, Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçdağ, "Malatya Kültür Merkezi Projesi"ni gündeme getirdi. Koçdağ Malatya Kültür Merkezi projesi hakkında bilgi verdi...

Taksiyarhis Kilisesi, Rahmi Koç Sanayi Müzesi olarak kapılarını açtı!

Ayvalık Ali Bey Adasında 1873 yılında Rum Ortodoks cemaati tarafından Metropol Kilisesi olarak inşa edilen Taksiyarhis Kilisesi, 2 yıllık onarımın ardından Rahmi Koç Sanayi Müzesi olarak kapılarını halka açtı.

Rahmi Koç Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu!

2013 yılı için 37 milyon 492 bin 324,78 lira vergi tahakkuk ettirilen Mustafa Rahmi Koç, Türkiye'nin vergi rekortmeni oldu. Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında Koç ve Arsel'i Suna Kıraç, Mustafa Vehbi Koç, Yıldırım Ali Koç, Mehmet Ömer Koç izledi.

Rahmi Koç Müzesi'ndeki sergi Boğaz Köprü'lerinin yapımını anlatıyor!

Rahmi Koç Müze'sindeki sergi Boğaz Köprü' lerinin yapımını anlatıyor. İstanbul Boğazı' nda üçüncü köprünün inşaatı sürerken açılan bir sergi, ilk iki köprünün nasıl yapıldığını hatırlatıyor...

İhalelere yönelik başvurular hakkında tebliğ!

İhalelere yönelik başvurular hakkında tebliğ 27124 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ kapsamında, Resmi Gazete’de yayımlanan İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmeliğin uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleniyor..

Mal bildiriminde bulunulması hakkında yönetmelik!

Mal bildiriminde bulunulması hakkında yönetmelik 15 Kasım 1990 tarihinde ve 20696 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında mal bildiriminde bulunacaklar ile ilgili esaslara yer veriliyor...

Önalım hakkında iki yıllık süre!

Önalım hakkında iyi yıllık süre nedir? Önalım davalarında iki yıllık süre konusu neye göre belirleniyor? Medeni Kanun'da bu konu nasıl yer alıyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizde yer alıyor..

rahmi koç hakkında Haberi

rahmi koç hakkında


Akgül inşaat, Koç ve CHP Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında inşa edilen Koç Kuleler için tanıtım yemeği düzenlendi. Tanıtım yemeğine Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ev sahipliği yaptı. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Akgül inşaat ve CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün ortaklığında Sögütözü'nde inşa edilen Koç Kuleleri'nin tanıtım yemeği için Ankara'ya geldi. Tanıtım yemeğine Rahmi Koç'un yanı sıra Akgül inşaat'ın sahibi Ömer Akgül ve Sinan Aygün de katıldı. Yemekte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Ankara iş dünyasının önemli isimleri de bulundu. Ankaralı işadamı Koç, inşaatı devam eden kuleleri yerinde incelemek için kafasına baret takıp işçilerle birlikte inşaat alanını gezdi, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Koç, yakın zamanda projenin tamamlanacağını ifade etti.


İLGİ YOĞUN...