05 / 05 / 2024

Rahmi Koç yatırımları

Rahmi Koç yatırımları

İşadamı Rahmi Koç'un şahsi şirketi RKM Classic Giyim,Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor. Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 173 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 113 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Rahmi Koç yatırımları Haberi

Rahmi Koç yatırımları

Edwars mağazalarında yeniden yapılanma gerçekleştiren şirket, Aralık 2013'te Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.

Başkanların markası olarak bilinen Brooks Brother's ilk mağazasını Zorlu Center'da, ikinci mağazasını da Mart 2014'te Akasya Acıbadem AVM'de açmıştı. Brooks Brothers'ın üçüncü mağazası geçen hafta Ankara Panorama'da açtı. 


Brooks Brothers'ın Türkiye CEO'su Füsun Kuran, "Anadolu'da bayilik veriyoruz. Kısa bir süre içinde İzmir'de Konak Piers AVM'de bir mağazamız açılacak. Adana'da da bir bayi ile görüşmemiz devam ediyor. Ayrıca İstanbul'da bir mağaza daha açmak istiyoruz" dedi. 


Edwars mağazalarının yönetimi de bir ay önce RMK Classic Giyim CEO'su Füsun Kuran'a bağlandı. Edwars'ı "genç ve çağdaş" temalı bir kimliğe dönüştüreceklerini belirten Kuran, birkaç aya kadar Akmerkez'de yeni konsepte bir mağaza açacaklarını söyledi. Yeni Edvvars'ın koleksiyonunun yüzde 80'i...