18 / 05 / 2024

Rahvalı Gayrimenkul Kimin

Rahvalı Gayrimenkul Kimin

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi bugün 800 bin TL sermaye ile açıldı

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi bugün 800 bin TL sermaye ile açıldı

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı eğitimi sertifikaları dağıtıldı!

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Ağaoğlu gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor!

İnşaat sektörüne vizyon kazandırarak yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Nişantaşı Üniversitesi iş birliği ile gayrimenkul satış uzmanları yetiştiriyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı konuyu değerlendirdi.

Hasan Rahvalı: Konutta gelire göre dağılım yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Konut arz ve talebinde aşırı bir dengesizlik yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi( CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz : konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi...

Hasan Rahvalı: Konut arz ve talebinde aşırı bir dengesizlik yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz : konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi.

Hasan Rahvalı: Gayrimenkul sektöründeki balon iddiaları gerçeği yansıtmıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi( CEO) Hasan Rahvalı, gayrimenkul sektöründe balon iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Arz ve talepte aşırı bir dengesizlik söz konusu değil, sadece gelire göre üretim dağılımı yok" dedi

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi, Fatih Rahvalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Ağaoğlu My Home Maslak, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu.

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Fatih Rahvalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Rahvalı Gayrimenkul Kimin Haberi

Rahvalı Gayrimenkul Kimin


Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi 800 bin TL sermaye ile bugün açıldı 


Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak 1453 Şubesi Adres; Maslak M.Söğüt S.A.Oğlu Maslak 1453 Sit.C-3 Blk.No:20 Aj/B2...