18 / 05 / 2024

Raınbow Gayrimenkul adres

Raınbow Gayrimenkul adres

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Faizlerin yükselmesi konut piyasasını nasıl etkiledi?

Denge Değerlemenin hazırladığı raporda satış oranlarındaki azalışa rağmen gayrimenkul değerlerinin ülke genelinde enflasyon oranının üzerinde arttığı belirtilerek, bu durumun, stokların piyasa normallerine döndüğünü ve ertelenen inşaat maliyetlerinin değerlere yansıdığını kanıtladığı belirtildi.

2021’de gayrimenkul yine lider olacak!

Pandemiye rağmen 2020 yılını rekorlarla kapatan gayrimenkul sektörünün 2021 yılında şaha kalkması planlanıyor. Koronavirüse rağmen gayrimenkul, Türkiye'nin lokomotif sektörü olmaya devam ediyor.

Pandemiye rağmen konut sektörü kazandırdı!

Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, pandemiye rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımların devam ettiğini bu nedenle konut sektörünün kazandırmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Koronavirüse rağmen gayrimenkul danışmanlığına ilgi artıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gayrimenkul sektörü özelinde geliştirdikleri dijital çözümlerin bu büyümede rol oynadığını belirtti.

Gayrimenkul satışları salgına rağmen 6 ayda 1 milyonu aştı!

Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı koronavirüs salgını ve yasaklara rağmen yılın ilk yarısında 1,1 milyon

Koronavirüs günlerinde emlakçılar nasıl çalışmalı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, tüm sektörlerde olduğu gibi emlak sektörünü de vurguladı. Tüm alım, satım işlemleri durdu. Ancak buna rağmen gayrimenkul danışmanlarının küçük bir bölümü işlerine ara vermedi.

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 350 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Akgün: Konutta balon yok!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı ve aynı zamanda RA Grup Gayrimenkul ve İnşaat Genel Müdürü Rıdvan Akgün, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, konut sektöründe balon olmadığını söyledi.

Aziz Torun: Lokomotif sektör gayrimenkul!

Aziz Torun Türkiye'de ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunlara rağmen gayrimenkul sektörünün büyüdüğünü ifade etti. Torun ''Bu yıl da ekonominin genelinin üzerinde bir büyüme bekliyoruz'' dedi.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Raınbow Gayrimenkul adres Haberi

Raınbow Gayrimenkul adres

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdalmajed Alnkdley tarafından kuruldu.

Raınbow Gayrimenkul İnşaat Gıda Restoran İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...