19 / 05 / 2024

Ral Gayrimenkul adres 

Ral Gayrimenkul adres 

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Eagle Global Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Global Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Amıralı Fardhabibi ve Gılda Farhatnıa ortaklığıyla kuruldu.

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bingöl, Muhammed Karakaya ve Mert Göral ortaklığında kuruldu.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Galaxy Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaxy Gayrimenkul İnşaat Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Shıralı Alakbarov,Halil Furkan Ülker imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Ral Gayrimenkul adres  Haberi

Ral Gayrimenkul adres 

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Muratoğlu ve Kasım Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ral Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini oluşturabilir, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. 2- Şirket kurum ve kuruluşlar ile inşaat gayrimenkul sektörleri ile işbirliğine giderek ülke sanayinin uluslararası rekabet edilebilir yapıya kavuşturulması maksadıyla her türlü projeler üretmek, gayrimenkul,...