26 / 07 / 2024

Ral Yapı rıza kandemir kimdir

Ral Yapı rıza kandemir kimdir

Van’da, Sincan’da, Afyon’da toplamda 2 bin konutun üzerinde üç TOKİ projesini hayata geçiren Ral yapı yeni yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. 

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

Efya Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efya Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Şarlak tarafından kuruldu.

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı soruşturmasında yeni gelişme!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na yönelik hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye gönderildi.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı’nda öldüren ihmal!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem'de yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın 2005’teki depremde hasar gördüğü ve Bayraklı Belediyesi'nin izinsiz tadilata göz yumduğu bildirildi.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yurtseven tarafından kuruldu.

Ral Yapı rıza kandemir kimdir Haberi

Ral Yapı rıza kandemir kimdir

Fourtune Dergisi'nin örnek şirket sayfasında ''Konutta örnek projelerin sigortası Ral Yapı'' başlıklı röportaj yayınlandı. İşte, o röportaj.. 

Çekirdekten yetişmiş, çimentonun, mermerin tozunu çocuk yaşlarda yutmuş, inşaat sektöründe basamakları en aşağıdan tek tek çıkarak sıfırdan bir imparatorluk kurmayı başarmış... Binlerce kişiye istihdam sağlıyor, tek önceliği güvenlik ve sigorta. Dünyada benzeri olmayan yüz tanıma sistemiyle, sigortası olmayan çalışanların inşaat alanına girmesine izin verilmiyor...

Ülke çapında bir marka olmak için sermaye piyasalarına yelken açmış bir işadamı. Kazandığı her kuruşu işine yatırıyor. Banka kredisi kullanmadan özkaynaklarıyla büyüyor...

200 milyon liralık ihalelere teklif verebilecek saydı inşaat şirketierinden biri olan, örnek projelerle isminden söz ettiren, ancak kamuoyunda çok fazla tanınmayan Ral Yapının hakim ortaklarından Rıza Kandemirden bahsediyoruz...

Rıza Kandemir de çalışanlarla birlikte aynı karavanadan yemek yediğimiz yemekhanede, şirketlerinin üstlendiği projeleri...