30 / 04 / 2024

RAM Gayrimenkul Etiler projesi

RAM Gayrimenkul Etiler projesi

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Oya Tollahat Oran tarafından kuruldu.

Türk Kızılay Etiler'de inşaat yaptıracak!

Türkiye Kızılay Derneği tarafından İstanbul Etiler'deki gayrimenkul yap-işlet-devret yöntemi ile ihale edilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son tarih 4 Mart saat 11:00 olarak belirlendi. 

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

Doğuş Center Etiler 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Etiler binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Etiler Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Doğuş Center Etiler 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Center Etiler 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Etiler Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Etiler Binası" 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

RAM Gayrimenkul Etiler projesi Haberi

RAM Gayrimenkul Etiler projesi


İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor. Ekonomik anlamda değerini yitirmiş ve afet riski ile karşı karşıya olan binaları yenilediklerini kaydeden RAM GMY Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, bu binaların yeniden inşası ile birlikte insanların güvenli ve mutlu bir şekilde yaşayacağı enerji tasarruflu ve çevre dostu evler inşa ettiklerini söyledi. Kentsel dönüşümü, kent ve mahalleler için yeniden yapılanma ve canlanma imkanı olarak gördüklerini belirten Turfanda, "Çevresine uyum sağlayan, estetik projeler ile kentin çok daha güzel ve yaşanabilir bir hal alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu. Projelerinde özgün mimari ile çağdaş tasarımlar bir arada bulundurduklarını dile getiren Turfanda, "Evlerin tasarımını bu anlayış ile tasarladıklarını ve kapı kolundan...