09 / 05 / 2024

ramada otel konut alanı

ramada otel konut alanı

Antalya Muratpaşa Belediyesi içerisinde bulunan Antalya Ramada Otel'in havuzu ve diğer tesislerinin bulunduğu alan son olarak Muratpaşa Meclisi kararıyla tekrar değiştirildi ve konut alanına dönüştürüldü..

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

İsrail’den Kudüs’te Yahudiler için 20 bin yeni konut!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Yerli ve yabancı firmalar Bodrum'da devamlı otel yapıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Bodrum’a devamlı otel yatırımı yapıyor. Ancak Bodrum’da yapılan yazlık konut ve özellikle otel sayıları ve yatak sayıları bilinemiyor...

TOKİ Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut yaptı!

Partisince Şanlıurfa Nevali Otel arkasında düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla Şanlıurfa'da 13 bin 515 konut projesinin hayata geçirildiğini belirtti..

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

300 Türk firması Belarus’ta konut ve otel inşa ediyor!

Belarus’ta yaklaşık 300 civarında Türk firması ve yatırımcısı bulunduğunu söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, ağırlıklı olarak Türk yatırımcılarının konut ve otel inşaatı gerçekleştirdiğini söyledi.

ramada otel konut alanı Haberi

ramada otel konut alanı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi sınırları içindeki Ramada Oteli'nin havuzu ve diğer tesislerinin bulunduğu alan belediye kararıyla yeniden konut alanına dönüştürüldü. Muratpaşa Belediye Meclisi, daha önce konut alanından 'kamu yararına' diyerek araziyi turizm alanına çevirmişti. Ramada Oteli arazinin üzerine havuz ve tesis yaptıktan sonra bazı meclis üyeleri plan tadilatını mahkemeye taşıdı. Antalya 3. İdare Mahkemesi Ramada Otelinin havuzunun ve diğer tesislerinin bulunduğu araziyi "bir kısım taşınmaz sahipleri lehine plan değişikliğine gidildiği anlaşılmıştır. Bu durumun kamu yararına uyarlılığı yoktur." tespitiyle iptal etti. 


Mahkemenin 'kamu yararı yok' deyip iptal ettiği plan tadilatı yeniden Muratpaşa Meclisi'nde masaya geldi. Önce 'kamu yararı' gözeten meclis bu kez araziyi turizm alanından çıkarıp tekrar konut alanına dönüştürdü. Kararın ardından Ramada'nın havuzu ve alanda bulunan diğer tesislerinin yıkılması bekleniyor. 



İstanbul İstiklal...