04 / 05 / 2024

ramada otel konya ne zaman açılıyor

ramada otel konya ne zaman açılıyor

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

TOKİ Konya Hadim'de 171 adet konut inşa ediyor!

Konya Hadim İlçesinde büyük projelerin yapımı sürüyor. Bölgede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine uygun ev hayalleri de gerçekleşiyor. İhalesi gerçekleşen 80 odalı otel inşaatının ise bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Konya Gherdan Gold Otel açıldı!

Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ tarafından İstanbul Yolu üzerinde yapılan 180 yataklı Gherdan Gold Otel hizmete girdi. Gherdan Gold Otel projesiyle Konya'nın imajına ve siluetine katkı sağlamak hedefleniyor.

Konya Ata Termal Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Ilgın'daki Ata Termal Otel'in, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vereceği bildirildi. İbrahim Oral, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır özel müstecir tarafından hizmet veren oteli belediye olarak devir aldıklarını söyledi.

ramada otel konya ne zaman açılıyor Haberi

ramada otel konya ne zaman açılıyor

Ramada Plaza Konya Otel, temmuz ayı sonunda kapılarını açıyor. Konya'da otelcilik alanına yeni bir soluk ve yeni bir misyon getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ramada Plaza Genel Müdürü Yavuz Sakman, nitelikli kadrolarıyla farklı bir hizmet sunacaklarını söyledi. 


Suit ve kral daireler 


30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya'da profesyonel mutfak ekibiyle dünya mutfağından eşsiz lezzetleri Saja Restoran'la farklı tatları buluşturmaya hazırlandıklarını vurgulayan Müdür Sakman, şunları söyledi: "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor. Yepyeni konseptiyle 255 odadan oluşan Ramada Plaza'daki süit odaları ve kral dairesine ilaveten üç engelli odası yer alıyor. Çok amaçlı salonları ve spor kulübüyle de klasik hizmet anlayışının çok ötesinde hizmet vereceğiz." 

Hayal ötesi hizmet 

Ramada Plaza Satış Müdürü Ufuk Yaşar da daha açılmadan büyük ilgi odağı haline geldiklerini...