14 / 05 / 2024

Ramada Resort and Golf açıldımı

Ramada Resort and Golf açıldımı

Kuşadası’nda 2009 yılında M. Esat Altungün’ün başkan seçilmesiyle başlayan turizmde yeniden yapılanma meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılacak!

MYC Partners tarafından inşa edilen LUX Bodrum Resort and Residences yarın açılıyor. Proje 75 milyon dolarlık yatırımla hizmete girecek.

LUX Bodrum Resort and Residences 19 Mayıs'ta açılacak!

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs Cuma günü hizmete giriyor.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel and Resort Şubat'ta açılacak!

Ferko, bu yıl 20’nci kez düzenlenen turizm sektörünün en büyük organizasyonlarından EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ilgaz Mountain Hotel&Resort projesini tanıttı.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Ramada, Kazdağları'nın eteklerinde ilk resort otelini açıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; kentte hayal bile edilemeyen projeleri tek tek hayata geçirirken, büyük şirketler yatırım için artık Balıkesir'i tercih ediyor. Ramada, Kazdağları'nın eteklerinde ilk Resort otelini açıyor.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'tan Ege'de 180 milyon TL'lik otel yatırımı!

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Ramada Resort and Golf açıldımı Haberi

Ramada Resort and Golf açıldımı

5 yıllık sürenin ardından Kuşadası’nı yeni, nitelikli ve marka otellere kavuşturma projesiyle birlikte Hilton ve Amara’nın ardından Kuşadası üçüncü marka oteline Ramada Resort & Golf ile kavuştu. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Turizm, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde çalışma gösteren Özyer Group, 8’inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf’ü 180 milyon TL’lik yatırımla hizmete açtı. Kuşadası’ndaki ilk golf sahasını hizmete sunan grup, benzerlerinden değişik bir stratejiyle golfle bölge turizmine ivme kazandırdıktan akabinde otel açmayı tercih etti. Özyer Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, 1000 dönüm üzerine 18 delikli ve uluslararası standartlarda olan golf sahasının 2012’de hizmete açıldığını hatırlattı. Özyer, "Kuşadası’nda biz ilk golf merkezini yaptıktan akabinde bölge turizmde ivme kazandı. Golf tesisinden akabinde bölgeye kongre merkezleri de...