21 / 05 / 2024

Ramada Resort

Ramada Resort

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Ramada, Kazdağları'nın eteklerinde ilk resort otelini açıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; kentte hayal bile edilemeyen projeleri tek tek hayata geçirirken, büyük şirketler yatırım için artık Balıkesir'i tercih ediyor. Ramada, Kazdağları'nın eteklerinde ilk Resort otelini açıyor.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli'ne 180 milyon TL yatırım!

Özyer Group, Kuşadası’nın girişinde, 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli’nin tanıtımı nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi.

Özyer Group'tan Ege'de 180 milyon TL'lik otel yatırımı!

Özyer Group, Kuşadası’nda 30.000 metrekare alan üzerine kurulan, Ege’nin ilk 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Özyer Group Ramada Resort Kuşadası Golf'ü açtı!

TURİZM, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Özyer Group, 8'inci oteli Ramada Resort Kuşadası&Golf'ü 180 milyon TL'lik yatırımla açtı.

Kuşadası’nda golfün yeni adresi Ramada!

Özyer Group tarafından Kuşadası’nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, turizm sezonuyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. İşte otelin özellikleri...

Ramada Resort Balıkesir Güre, 2015'te açılacak!

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

Manta Resort Otel denizaltında tatil fırsatı sunuyor!

Tanzanya'da Manta Resort isimli otel konuklarına hiç unutamayacakları bir tatil vaat ediyor. Hint Okyanusu'nun ortasında özel tasarlanmış bir odası bulunan otel deniz canlılarıyla bir arada olmanızı sağlıyor...

Lumos Resort Spa Hotel Alanya projesi Ekim'de başlıyor!

Lumos Resort Spa Hotel projesi Antalya Alanya Kargıcak Mahallesi'nde inşa edilecek. 5 yıldızlı lüks Lumos Resort Spa Hotel projesinin inşaat çalışmalarına Ekim ayında başlanılması planlanıyor...

Ramada Resort Haberi

Ramada Resort

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grubu ile Öngen Turizm şirketi arasında franchise anlaşması imzalandı. Güre Adrina Termal Otel`de düzenlenen protokol törenine, Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Wyndham Group başkan yardımcısı Christian Michel, Öngen Turizm başkanı Av. Mehmet Öngen, başkan yardımcısı Yağız Öngen, Wyndham Grubu Türkiye İş Geliştirme Direktörü İlhan Köse, Wyndham Danışmanı ve Sophos Otelleri genel müdürü Mustafa Bol ve diğer davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Öngen Turizm İnşaat Limitet Şirketi Başkanı Av. Mehmet Öngen, doğup büyüdüğü yer olan Güre`deki Yeşilyurt köyünü bir turizm merkezi olarak yapılandırma hayalini bugün gerçekleştirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti. 30 yıl önceki hayalinin bugün 10. butik otelin...