02 / 05 / 2024

Ramazan Ağar kimdir

Ramazan Ağar kimdir

TÜRK-İŞ’e bağlı YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, inşaat sektöründe yaşanan daralmanın sendika istatistiklerine de yansıdığını açıkladı. 

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Dolar 30 TL'yi aşacak mı? Kimse bu seviyeyi beklemiyordu! Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi!

Yıl başından bu yana yükselişte olan dolar kuru 27 lira bandında işlem görüyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? Dolar 30 lirayı aşar mı?'' gibi soruların yanıtlarını araştırırken uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. 

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

İş Bankası'ndan son dakika Ramazan açıklaması! Alışverişlerinizden 600 TL para kazanacaksınız! 

Türkiye İş Bankası, müşterilerine güzel bir haber verdi. Banka son dakika açıklaması ile duyurdu. 30 Nisan 2023'e kadar vaktiniz var!.. İşte ayrıntılar.. Hemen bakın...

Ramazan Ağar kimdir Haberi

Ramazan Ağar kimdir

YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı ve TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 

Habertürk'ten Ahmet Kıvaç'ın haberine göre Ağar, taşeron sorununu ülkenin gündemine ilk olarak karayollarında çalışan işçiler vasıtasıyla YOL-İŞ’in getirdiğini, bundan dolayı taşeron konusunun takipçisi olduklarını dile getirdi. 

Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin iyi hazırlanmadığını ifade eden Ağar, Yüksek Hakem Kurulu (YHK) kararı uyarınca taşeron işçilerinin 2020 yılı ekim ayına kadar 6 ayda bir sadece yüzde 4 oranında ücret artışı alacaklarını vurguladı. Ağar, enflasyonun yüzde 20 olduğu bir ortamda 6 ayda bir yüzde 4 oranındaki artışın ücretlerin erimesine neden olduğunu belirtti. TÜRK-İŞ yönetiminin, taşeron işçilerin 2019’daki toplu iş sözleşmesinden yararlanması talebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup...