01 / 05 / 2024

Ramazan Akkır

Ramazan Akkır

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu.

Yedi Şehir Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Şehir Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Erhan Akçaoğlu ve Ramazan Akkır tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Ramazan öncesi marketlerde 38 ürünün fiyatı arttı, sadece 1'inin düştü! Et fiyatlarında yüzde 139 artış oldu!

Geçtiğimiz sene ile bu senenin Ramazan ayı öncesindeki fiyatlara bakıldığında 38 üründe fiyat artışı yaşanırken sadece 1 ürünün fiyatı geriledi. Markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde kaydedilirken, et fiyatlarında ise en yüksek artış yüzde 139 ile kuzu karkasta oldu. İşte ürün ür

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

Ramazan ayında 39 ürünün 30’una zam geldi!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği verilerine göre, Ramazan ayı sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unun fiyatı artarken, üreticide 31 üründen 14'ünde fiyat artışı meydana geldi. Markette en fazla fiyat artışı kuru soğanda meydana gelirken, üreticide en fazla fiyat artışı patateste yaşandı.

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

Beko'dan Ramazan kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! Fırın alımlarına  bin 599 TL...

Ramazan ayı içerisinde Beko'dan tüm fırın alımlarına bin 599 TL değerinde Türk Kahve Makinesi hediye. İşte kampanyanın tüm detayları...

Ramazan Akkır Haberi

Ramazan Akkır

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmeti alanına giren tüm konularda her türlü yatırımları yapmak.


MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak,...