04 / 05 / 2024

Ramazan Alan

Ramazan Alan

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sancaktepe Aydos Country'de Ramazan kampanyası!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede 900 adet daire yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country' de Ramazan kampanyası kapsamında yüzde 11 fiyat avantajı sağlanıyor.

Sur Yapı'dan Ramazan ayına özel kampanya!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası!

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası kapsamında yüzde 11 fiyat avantajı sunuluyor. Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel faiz!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim”den oluşan kampanya başlattı.

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Güneşli Express’ten Ramazan’a özel kampanya! 145 bin liraya!

Markalı konutlarıyla dikkat çeken Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanyasıyla en doğru yatırımı yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Projede yer alan daire fiyatları 145 bin liradan başlıyor.

İstWest Meydan’da Ramazan Etkinlikleri 17- 25 Temmuz arasında düzenlenecek!

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Ramazan Alan Haberi

Ramazan Alan

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. b.      Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak,...