22 / 07 / 2024

 Ramazan Aslan antalya otel

 Ramazan Aslan antalya otel

Adıyaman Kahta'da, maddi imkansızlıklar sebebiyle 11 yaşında otellerde çalışmaya başlayan Ramazan Aslan, bugün kendisine ait 5 otelde binin üzerinde personelle çalışıyor...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Aslan tarafından kuruldu.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Müşterilerin valizini taşıyarak başladığı sektörde otel sahibi oldu! 

Adıyaman Kahta'da, maddi imkansızlıklar sebebiyle 11 yaşında otellerde çalışmaya başlayan Ramazan Aslan, bugün kendisine ait 5 otelde binin üzerinde personelle çalışıyor...

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

Antalya'nın 2018 bütçesinde de aslan payı yatırımın!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 milyar 210 milyon lira olarak kabul edilen 2018 taslak bütçesinde yatırıma ayrılan pay 1 milyar 847 milyon lira oldu. 

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Antalya Serik'e yeni kültür merkezi!

Antalya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, başa geldiğinden beri ilçede gerçekleştirdiği projeleri Posta Gazetesi yazarı Gürsu Kunt'a anlattı. Çalık, ''Serik’e büyük bir kültür ve sanat merkezi kazandıracağız''dedi.

Gaziantep'te kira fiyatları düşmeyecek!

Gaziantep Emlakçılar Odası eski Başkanı, Mekan Emlak sahibi Ramazan Aslan, Gaziantep'te emlak konusunda ciddi bir alt yapı çalışmaları yapılması gerektiğini söylerken, en dikkat çeken sözleri ise, kiralar oldu.

 Ramazan Aslan antalya otel Haberi

 Ramazan Aslan antalya otel

Adıyaman Kahta'da, maddi imkansızlıklar sebebiyle çok küçük yaşlarda çalışmaya başlayan Ramazan Aslan, kariyer hikayesiyle örnek oluyor. İlkokula giderken otelde müşterilerin valizini taşıyarak ailesine yardım eden Aslan, bugün kendisine ait 5 otelde binin üzerinde personelle çalışıyor.

Anadolu Ajansı'ndan Hatice Özdemir Tosun'un haberine göre, Kahta ilçesinde 14 kardeşi ve ailesiyle birlikte oturan Aslan, çalışmak zorunda olduğu için 11 yaşında ilçedeki bir otelin genel müdürü Salih Çene'den iş istedi. Misafirlerin bavullarını odalarına taşımak için çalışmaya başlayan Aslan, sabah okula gitti, öğleden sonra da otele işe geldi. 

Taşıdığı bavullar ağır olunca beli bükülmeye başlayan Aslan, 18 yaşına kadar aynı otelde çalışmaya devam etti. Burada kendisine verilen her işi yapan Aslan, kendisini turizm sektörü içerisinde en iyi şekilde yetiştirmek için çabaladı.

Aslan, otelin kapanması üzerine Antalya'nın Alanya...