07 / 05 / 2024

Ramazan Bahçavan kim

Ramazan Bahçavan kim

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan kimdir? Ramazan Bahçavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ramazan Bahçavan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ramazan Bahçavan...

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Makyol Santral’den Ramazan kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir’de  Makyol Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Makyol Santral projesinde Ramazan ayına özel yeni bir kampanya başladı.   

TOKİ Dursunbey 3. Etap için ön kayıtlar başladı!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 26 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.

Balıkesir Dursunbey'e OSB müjdesi!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ilçeye kurulması planlanan OSB için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile görüştü. Bakan Özlü, Dursunbey OSB’yi 2017 yatırım planına alabilecekleri müjdesini verdi.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

Balıkesir Dursunbey İmam Hatip Lisesi Kampüsü inşaatı başlıyor!

Dursunbey’de 90 bin metrekarelik alana yapılacak olan 24 derslikli İmam Hatip Kampüsünün yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Balıkesir Dursunbey'de 5 gündür elektrik kesik!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptığı açıklamada, geçen hafta içinde etkili olan kar yağışından sonra ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Ramazan Bahçavan kimdir?

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan kimdir? Ramazan Bahçavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ramazan Bahçavan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ramazan Bahçavan...

Ramazan Bingöl: Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmiyor!

Ramazan Bingöl Et Lokantası sahibi Ramazan Bingöl, Türkiye genelinde ülke kalkınmasına katkıda bulunan Ortadoğulu turistlere yeterince ilgi gösterilmediğini söyledi. Bingöl ' Restoranlara karşı da oldukça cömertler. Özellikle de bahşiş konusunda” dedi.

Ramazan Bahçavan kim Haberi

Ramazan Bahçavan kim

Ramazan Bahçavan kimdir?

1963 yılında Balıkesir İli Dursunbey İlçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise tahsilini Dursunbey de tamamladıktan sonra, Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesini 1988 yılında bitirmiştir.


Askerlik görevini yedek subay olarak tamamladıktan sonra özel sektörde faaliyet gösteren bir yem fabrikasında teknik müdür olarak 1 yıl görev almıştır.


Daha sonra da kendisine ait olan iş yerini kurmuştur.1999 – 2004 yılları arası İl Genel Meclisi üyesi olarak görev almış ve 2009 mahalli seçimlerinde tekrar İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilmiştir.


Meclis 1. Başkan Vekilliği görevinde de bulunmuş ve 2006 yılından İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimine kadar kendi iş yeri dışında ortak olduğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren özel bir şirkette de müdür olarak çalışmıştır.


2011 Nisan ayından 2014 Mart ayına kadar İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini...