03 / 05 / 2024

Ramazan bayramı ikramiye 2022

Ramazan bayramı ikramiye 2022

Milyonlarca emekli Ramazan bayramı ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını araştırıyor. Peki 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi 4500 TL oldu! Emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024: İkramiye ne zaman yatar?

Milyonlarca emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında 3'er bin TL'lik ikramiye verileceği açıklandı. Ancak bazı emekliler Ramazan Bayramında 3 bin TL değil, 4 bin 500 TL ikramiye alacak. İşte emekli bayram ikramiyesi sorgulama 2024...

A101'de iğneden ipliğe Ramazan Bayramı indirimi başladı! Bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir...

A101 merakla beklenen Ramazan Bayramı kataloğunu yayımladı. A101'de Ramazan Bayramı kapsamında bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir başta olacak şekilde pek çok ürüne indirim geldi. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Kulislerden yeni bilgi sızdı! Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini yatırılacağı tarih değişiyor!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin değişeceği iddia edildi. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? İşte emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili kulislerden sızan o son dakika bilgileri...

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere ikramiye müjdesi geldi

Emekli vatandaşlar Ramazan bayramında ikramiye almışlardı. Yeni emekli vatandaşların ikramiyesi hakkında ise yeni gelişmeler yaşandı.

Emekli maaşlarına ikramiye desteği: SGK tek tek tarih verdi! Bayram ikramiyeleri hesaplara geçiyor!

Bankalar, emekli maaşı alan müşterilerine hizmet verirken SGK'nın açıklamasını paylaştılar. Nisan ayında emeklilik işlemleri tamamlanan, ancak Ramazan Bayramı ikramiyesini henüz alamayan 4A, 4B ve 4C emeklileri için sevindirici bir haber var. Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu.

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Bakan Derya Yanık peş peşe açıkladı!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı gündemden düşmüyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahiplerine verilen evde bakım maaşı alanlara ikramiye verilip, verilemeyeceği araştırılıyor.

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Ramazan bayramı ikramiye 2022 Haberi

Ramazan bayramı ikramiye 2022

Ramazan Bayramı'ndan önce milyonlarca emekli, gazi, şehit yakını, dul ve yetimler ile iş göremezlik geliri alan kişilerin dört gözle beklediği bayram ikramiyelerinin Nisan ayının son haftası hesaplara yatması planlanıyor. 

Yaklaşık 13.5 milyon vatandaşa ödemesi yapılan bayram ikramiyeleri geçtiğimiz sene enflasyona yakın bir oranda yükseltildi ve 1.100 TL yapıldı. İkramiyede bu sene de geçtiğimiz sene yapıldığı gibi bir yükselişe gidilmesi öngörülüyor.

Peki emekli bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmeleri neler? 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o ayrıntılar...

 

Sene sonunda yüzde 36.08 şeklinde duyurulan enflasyon oranının ikramiyelere yansıması halinde 1.100 TL olan miktar yaklaşık 1.500 TL'ye kadar yükselecek.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş müjdeli bayram ikramiyesi haberlerini beklemeye başladı. Hükümet 2018'den bu güne bayram ikramiyeleri ödemelerini aralıksız şekilde gerçekleştiriyor. 

2...