06 / 05 / 2024

ramazan etkinlik takvimi 2014

ramazan etkinlik takvimi 2014

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

EYT, SSK ve Bağ-Kur maaş takvimi tek tek belli oldu!

Emekli maaş takvimi için ayrıntılar merak ediliyor. Nisanda Ramazan Bayram’ı nedeniyle maaşlar erken tarihte hesaplara aktarılmıştı. Şimdi de maaşların bu ay hangi tarihte hesaplarda olacağı araştırılıyor.

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiye takvimi belli oldu! O tarihte 2 bin TL hesabınızda olacak!

Emekli bayram ikramiyeleri milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla bekleniyor. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala emekliler bayram ikramiyelerini hangi gün alacaklarını araştırıyor. İşte SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiye takvimi!

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! 9 bin 500 TL peşinat 36 ay 0 faiz!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bol seçenekli kampanyaları ile kazançlı yatırımın kapılarını bir kez daha aralıyor.

İkea'da yüzde 20 ramazan indirimi!

Ramazan’da, sofralar bahçelere, balkonlara açılıyor. IKEA mutfak ürünleri, Ramazan’ı rengarenk sofralarla karşılıyor. IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu Ramazan sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

ramazan etkinlik takvimi 2014 Haberi

ramazan etkinlik takvimi 2014


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi ve sonrası Tasavvuf Müziği Dinletisi, Teravih sonrası Abdulbaki Kömür Konseri var.    


Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var.


Feshane Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası ise yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var.


Beyazıt Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var. 


Ayrıca Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde süren Ramazan Sohbetleri’nde, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli saat 18.00’de sohbet edecek..


8 Temmuz 2014-Salı günü (Yarın)


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi, Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri var.  Teravih sonrası İbrahim Sadri Şiir Dinletisi var.      ...