09 / 05 / 2024

Ramazan Karagöz

Ramazan Karagöz

Grand City Turizm Seyahat Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Karagöz ve Nadir Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatları için kritik uyarı… “Ramazan fırsatçıları harekete geçmeden önlem alın!”

Ramazan öncesinde fırsatçıların gıda fiyatları ve özellikle kırmızı ete fahiş zam yapma ihtimaline karşı önemli uyarı sektörün yetkili isminden geldi: "Fırsatçılar iş başında, önlem alın!"

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Ramazan ayına iki ay kala kırmızı et fiyatlarına ilişkin Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Fiyatlar konusunda spekülatif açıklamalar olduğu söylenirken zam konusuna da açıklık getirildi. Buna göre; Ramazan ayı bitene kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmasının dü

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Ramazan Karagöz Haberi

Ramazan Karagöz

Grand City Turizm Seyahat Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Karagöz ve Nadir Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 

Grand City Turizm Seyahat Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Seyahat acentesi faaliyetleri, hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb. yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, işletmek, kurulmuş acentelere ortak olmak. d) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak...