05 / 05 / 2024

ramazan pidesi 2022 fiyat

ramazan pidesi 2022 fiyat

Ramazan ayına kısa süre kala merakla beklenen pide fiyatları açıklandı. Peki, bölgelere göre farklılık gösteren pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, Kütahya, Manisa, Elbistan Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Pide fiyatları açıklandı! İşte il il 2022 pide fiyat listesi! İstanbul'da pide...

Ramazan'a kısa süre kala pide fiyatları netleşmeye başladı. Peki ilden ile değişen pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon, Tekirdağ, Eskişehir, Niğde 2022  pide fiyat listesi...

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

Ramazan pidesi zammından ekonomi dersi çıktı! Hesabı tutturan da oldu aklı karışan da

Ramazana sayılı günler kala Türkiye Fırıncılar Federasyonu zamlı pide fiyatlarını açıkladı. Geçen yıla göre gramajı azaltılan pidenin fiyatı yükseltildi. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez yapılan artışın ekonomi dersi niteliğinde olduğunu söyledi. Gelen zammı hesaplamak vatandaşın aklını karıştırdı

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

O markette Ramazan Pidesi 8.90 TL'ye satılıyor! İşte yumurtalı ramazan pidesi, sütlü ramazan pidesi...

Carrefoursa Market'te 6 adet pide çeşitli uygun fiyata satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da pide çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! 2023 Ramazan pidesi kaç lira? 

İftar sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan Ramazan pidesi fiyatları merak ediliyordu. Ramazan pidesi fiyatları açıklandı! 2023 Ramazan pidesi kaç lira? 

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Ramazan pidesi hem küçüldü hem zamlandı! Fiyatı duyan donakalıyor!

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Ramazan Pidesine yapılan zam dudak uçuklattı. Bu yıl Ramazan Pidesi almak isteyenler büyük şok yaşayacak.

Bir zam haberi de İzmir'den geldi! İşte izmir'de Ramazan pidesi fiyatları

Mübarek 3 ayların sonuncusu rahmet ve bereket ayı Ramazan sıcak pidesi ile akıllara geliyor. Fakat Ramazan'ın gelmesi yükselen enflasyonla birlikte pide fiyatlarına yapılan zamlarla sevinçleri kursaklarda bırakıyor. Teker teker illerden gelen zam haberlerine İzmir'de eklendi. İşte detaylar...

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam! Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu!

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam... Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu... Hemen bu detaylara bakın...

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

ramazan pidesi 2022 fiyat Haberi

ramazan pidesi 2022 fiyat

Ramazan Ayı bu sene 2 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlayacak. Buğday fiyatlarına gelen zamlar ekmek fiyatlarının yükselmesine sebep olmuştu. İlden ile farklılık gösteren pide fiyatları arasındaki uçurum ise dikkatlerden kaçmıyor. Bu sene en ucuz pide fiyatı 1 TL olurken en pahalı pide ise 10 TL oldu. Peki, Ramazan ayı sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatları kaç TL? İşte il il pide fiyat listesi 2022!

İstanbul 2022 Ramazan pide fiyat listesi

İstanbul'un 2022 pide fiyatları belli oldu. İstanbul Fırıncılar Odası 2022 yılında Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

-Sade  Pide 330 G: 6 Türk Lirası.
-Yumurtalı susamlı pide: 7,5 Türk Lirası.
-Halk Ekmek büfelerinde Ramazan pidesi: 3 Türk Lirası.

İzmir 2022 Ramazan pide fiyat listesi

İzmir'in 2022 pide fiyatları belli oldu. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekmek ve Unlu Mamuller Grubu...