08 / 07 / 2024

Ramazan Taşaltın

Ramazan Taşaltın

Harran Üniversitesi, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine fakülte açılması için gereken adımları atmaya başladı. Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Rektörlük binasında fakülte kuruluş toplantısı gerçekleşti.

HÜ'de 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak!

Bu kapsamda piyasa araştırması yapılması için harekete geçen Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Malatya İnönü Üniversitesine bir heyet gönderdi.

Altın fiyatları tırmanışta! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktığı bildirildi. İşte haberin detayları...

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde atağa geçerek taş üsütne taş bırakmadı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Ramazan Taşaltın Haberi

Ramazan Taşaltın

Toplantıya Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, rektör yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar, Siverek Belediye başkan yardımcısı,üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, Ak Parti ilçe başkanı ve Karacadağ Üniversite Kurma Derneği yetkilileri katıldı.


Siverek Cazibe Merkezi Olsun

Siverek'te açılacak olan fakültenin alt yapı çalışmaları kapsamında ilçede okul binası teminine yönelik çalışmalar için Kasım ayında Siverek'e gidip Kaymakam Dr. Vural Karagülile fikir alış verişinde bulunduğunu ifade eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; "Bugün sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan yardımcımız ve Karacadağ Üniversite Kurma Derneği yetkilileri ziyaretimize geldi. Faydalı bir istişare toplantısı yaptık, inşallah önümüzdeki eylül ayında ek kontenjandan öğrenci alımına başlayacağız. Bu konuda sayın dernek başkanım ve kaymakamımıza özellikle teşekkür ediyorum. Siverek'e gelecek öğrenci ve...