21 / 05 / 2024

rami belediye sosyal tesisleri

rami belediye sosyal tesisleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Çanakkale'de sosyal tesis çalışmaları hızlandı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kent Konseyi, muhtarlar ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek “Belediye Sosyal Tesisleri ve İl Halk Kütüphanesi alanına Kültür Bakanlığınca hazırlanan taslak proje hakkında” görüş alışverişinde bulundu.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Kozluca çok amaçlı sosyal tesisi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları tamamlandı.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri bayram sonrası açılacak!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe ve Çay mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelerek, Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin bayram sonrası açılışının yapılacağını müjdesini verdi.

Hatay Arsuz'a 15 yeni sosyal tesis kazandırılacak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Başkan Culha, "15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerimiz hazır" dedi.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Çanakkale Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi 24 Mayıs'ta tanıtılacak!

Çanakkale Belediyesi tarafından katılımcı anlayışla yürütülen Sosyal Konutlar Mevkisi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Belediye Başkanı Gökhan tarafından süreçle ilgili vatandaşlara bilgi verilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasını inceledi.

Afyonkarahisar Halı Saha ve Sosyal Tesisi yaza hazır!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatlarıyla ilçeye kazandırılacak olan Halı Saha ve Sosyal Tesis'te çalışmalar hızla devam ediyor.

rami belediye sosyal tesisleri Haberi

rami belediye sosyal tesisleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek.


Eyüplüler tarafından büyük ilgi gören karara çok sevinen Eyüplüler, Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. Başkan, en kısa zamanda gençler ve kadınlarla ilgili yine önemli sosyal kararlara imza atacaklarını söyledi.


Eyüp Belediyesi’nin sosyal tesisleri, Kemerburgaz, Rami, Emniyettepe, Silahtarağa Mahallesi ve Alibeyköy’de bulunuyor. Diğer özel sektör firmalarına göre çok uygun fiyatlarla hizmet sunan sosyal tesislerde hem haftaiçi hem de haftasonu aileler keyifli saatler geçiriyor.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kadın, erkek, yaşlı genç, çocuk yediden yetmişe tüm Eyüplüleri, Belediye’nin işlettiği sosyal tesislere davet etti. Burada kaliteli...