16 / 05 / 2024

Rami Houbby

Rami Houbby

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi, Selim Kaya, Nuh Köse, Rami Houbby tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Üsküdar, SBK İşmerkezi, B Blok'ta kuruldu.

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Otomobil piyasasında deprem! Arabalarda fiyatlar düştü mü yoksa arttı mı? 15 Eylül telaşı başladı

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Rami Kuru Gıda Hali yıkılıyor!

Eyüpsultan Rami’de yer alan Rami Kışlası’nda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında, Rami Kuru Gıda Hali’nin taşınma işlemleri başladı. Zabıta ekipleri, iş yerlerini tahliye edilen esnafın dükkanlarında yıkıma başladı.

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Rami Jarur tarafından kuruldu.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Esad, kuzeni Mahluf'un mal varlığına el koydu!

Suriye hükümeti, Devlet Başkanı Beşar Esad kuzeni Mahluf'un mal varlığına el konulması kararı verdi. Ülkenin en zengin iş insanlarından biri olan Rami Mahluf ile eşi ve çocuklarının mal varlığına el kondu...

Serdar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mamoun Alawam ve Rami Albunni tarafından kuruldu.

Rami Kışlası Kütüphanesi yakında açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rami Kışlası'na inşa ettiğimiz muhteşem kütüphaneyi de yakında milletimizin hizmetine sunacağız" dedi...

Rami Houbby Haberi

Rami Houbby

İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi, Selim Kaya, Nuh Köse, Rami Houbby tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


İstanbulofisim Kurumsal Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  yönetim, Telekomünikasyon  hizmetleri,eğitim ,danışmanlık 2-Telekomünikasyon, pazarlama, strateji ve  genel  işletme, yönetim  danışmanlık  hizmetleri kurumsal  çözüm  ve  hizmetler  satış,pazarlama  ve  destek  hizmetleri ,  3- Kurumsal  Eğitim  ve  Danışmanlık  hizmetleri   4- Yönetilen  ofis  hizmetleri paylaşımlı,hazır ve  sanal  ofis hizmetleri, ofis  kiralama,ofis  satışı  hertürlü  Telekomünikasyo  n hizmetleri  , 5- Gayrimenkul geliştirme, kiralama, satış ve  aracılık  hizmetleri, 6- Elktronik  malzeme ürünlerinin  distribütörlüğü ,bütün  bilgisayar  ve  yan  ürünleri, güvenlik  ürünleri, aktif  ve  pasif  network ürünlerinin  dağıtıcılığı , satış  ve pazarlaması , danışmanlığı. 7 - Finansal danışmanlık faaliyetleri 8- Bilgisayar sistem ve yazılım danışmanlık hizmetleri 9- Gayrimenkulün...