15 / 05 / 2024

Randevu: RA\'da sanatla buluşma

Randevu: RA\'da sanatla buluşma

Pfizer sponsorluğunda gerçekleşen ”Randevu: RA’da Sanatla Buluşma” adlı sosyal sorumluluk projesi, Sirkeci Garı’nda karikatürist 21 Ekim’e kadar ziyaretçilere sergilenecek.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

İstanbul'da konut imarlı arsa satılıyor! Belediyeden Eylül fırsatı geldi! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Samandıra'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samandıra'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 katlı iş yeri!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü,  İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi 6647 ada, 17 parselde yer alan 2 katlı iş yerini 6 milyon 800 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Elazığ Çaydaçıra'da 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni tarafından Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Randevu: RA\'da sanatla buluşma Haberi

Randevu: RA\'da sanatla buluşma

Ülkemizde Romatoid Artrit (RA) hastalığına ilişkin farkındalığın artmasını hedefleyen ”Randevu: RA’da Sanatla Buluşma” adlı proje kapsamında üretilen eserler, İstanbul Sirkeci Garı’nda 21 Ekim’e kadar ziyaretçilere sergilenecek.


Bağışıklık sistemindeki bozukluk nedeniyle vücudun kendi eklemlerine saldırarak oluşturduğu iltihap sonucu eklemlerde yapısal zararlara kadar varabilen bir hastalık olan Romatoid Artrit hastaları, proje kapsamında 5 ilde düzenlenen atölye çalışmalarına katıldılar. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve ressam Sevinç Çiftçi gibi isimlerin rehberliğinde düzenlenen atölye çalışmalarında hastalar, Romatoid Artrit ile yaşamanın kendileri için ne ifade ettiğini; hekimler de konu ile ilgili tecrübelerini, resimler ve karikatürler ile ifade ettiler. RAndevu projesi kapsamında, sırasıyla Adana, Ankara, Gaziantep, İstanbul ve İzmir’de hasta ve hekimlerin birlikte katıldıkları atölye çalışmaları düzenlendi.


İstanbul, Sirkeci Garı’nda 11 Ekim tarihinde açılan Randevu: RA’da Sanatla Buluşma resim...