04 / 07 / 2024

Rasim Öztoprak

Rasim Öztoprak

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi, Rasim Öztoprak Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık 'ta Esenyurt, Orhangazi Mahallesi, 1658 Sokak' ta kuruldu.

Toplu parası olan ev ve araba almasın! Fiyatlar düşecek!

Yeni bir ev ve araba alacaklar fiyatların nasıl seyredeğini merak ediyor. Türk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, konut fiyatları ile ilgili konuştu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Öztoprak Karahanlı ve Erdi Karahanlı ortaklığında kuruldu.

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rasim Yağar tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Rasim Varli tarafından kuruldu.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

İlhanlar52 İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar52 İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rasim İlhan tarafından kuruldu.

Sofi İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sofi İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Rasim Özdemir tarafından kuruldu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Rasim Öztoprak Haberi

Rasim Öztoprak

R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi, Rasim Öztoprak Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Orhangazi Mahallesi, 1658 Sokak'ta kuruldu.


R Toprak Su İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı  taahhüt, taşeronluk hizmetleri.Her türlü ulaşım tesisleri, kara ve demiryolları v.b altyapı inşaatları, tersaneler,havaalanları ile bunlara bağlı yardımcı üniteler inşaa etmek, inşaasını taahhüt etmek,yapmak ve yaptırmak bu işlerle ilgili her türlü projenin mühendislik hizmetlerini ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi.Her türlü enerji tesisleri, doğalgaz, elektrifikasyon, reaktör, jeneratör vb yer altı ve yer üstü...