17 / 05 / 2024

Raşit Çakır

Raşit Çakır

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Çakır tarafından 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Sülün Sokak'ta kuruldu.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesinin inşaatı yürütmeyi durdurma kararına rağmen devam ediyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Dursunköy 2. etap konut projesinin inşaatı, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürüyor.

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Ödülle akıllı telefon HONOR 70 görücüye çıktı

HONOR, IFA 2022’de yeni ürünleri ve son akıllı telefon modeli HONOR 70’i tanıttı. Türkiye’ye de kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak yeni akıllı telefon modeli HONOR 70’in yanı sıra 2 yeni ürün ve MagicOS 7.0 de teknoloji tutkunlarını sunuldu.

Kripto para bağımlılık mı? Gençler neden kaybetmesine rağmen yatırıma devam ediyor?

Kripto para piyasaları yaşanan dalgalanmalar ile sarsılırken, Z kuşağı olarak adlandırılan gençlerin en çok takip ettiği yatırım aracı kripto paralar ve NFT’ler oldu. Öte yandan birçok genç piyasada kaybetmesine rağmen kendini kripto paranın cazibesinden alamıyor.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Raşit Çakır Haberi

Raşit Çakır

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Çakır tarafından 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Sülün Sokak'ta kuruldu. 


Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, otel, motel inşa etmek işletmek, satmak ve kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya...