12 / 05 / 2024

Ratıonal Gayrimenkul adres

Ratıonal Gayrimenkul adres

Ratıonal Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Konuralp tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlas Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konutsan Gayrimenkul Yapı Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Baran, Muhammed Yeniay, Can Bayraktar ve Özgür Garip Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Gayrimenkul Gıda Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ersoy Ersaraç ve Eyüp Mert Tüylü ortaklığında kuruldu.

Ratıonal Gayrimenkul adres Haberi

Ratıonal Gayrimenkul adres

Ratıonal Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Konuralp tarafından kuruldu.

Ratıonal Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi konusu: 
1. Yurtiçi ve yurtdısında her türlü gayrimenkulün alımı, satımı, pazarlaması ve komisyonculugunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, online ya da fiziki satıs organizasyonları kurmak, açık artırma satısları organize etmek 5. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...