02 / 05 / 2024

Raziye Diken

Raziye Diken

İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Dilmaç, Raziye Diken tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı! Marmara Bölgesi'ndeki 5 kent diken üstünde!

Yurt genelinde meydana gelen orta ölçekli depremler, vatandaşları maalesef tedirgin etmeye devam ediyor. Son zamanlarda bilim insanları tarafından yapılan uyarılar giderek artıyor.

Naci Görür'den tüyleri diken diken eden İstanbul depremi açıklaması: 'Avrupa yakası 9 şiddetinde....'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, büyük İstanbul depremi hakkında yeni uyarılarda bulundu. Görür, beklenen Marmara depreminin büyüklüğünün 7,2 ile 7,6 arasında olabileceğini belirtti. Ayrıca, depremin İstanbul'un Avrupa yakasında 9 şiddetinde hissedilebileceğini ifade etti.

İzomees İzolasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzomees İzolasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Diken tarafından kuruldu.

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Depremzedelere yardımda 'Sahte Bağış' uyarısı! Her kampanyaya güvenmeyin, kimlik bilgileriniz bir anda çalınabilir!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri nedeniyle yaşanan büyük yıkım ve can kayıplarının ardından yaralar sarılmaya çalışılırken, dolandırıcılar boş durmuyor. Uzmanlar, depremzedeye yardım için toplanan paralara göz diken siber saldırganlara karşı vatandaşı uyarıyor.

Marketlerde kırmızı alarm! Resmen harekete geçildi, bundan sonra çok daha dikkat

Asgari ücretin zamlanmasının ardından vatandaşın cebindeki paraya göz diken fırsatçılar fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ise yaptığı açıklamada marketlerdeki denetimlerin yoğunlaştırıldığını ifade etti. Vatandaşlar fırsatçılığa karşı artık daha dikkatli olmalı.

Rmak Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmak Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raziye Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Dolar beş gün içinde o rakamı görecek! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tüyleri diken diken yaptı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için öngörülerine devam ediyor. Geçer, ağustos ayının bitimine birkaç gün kalmışken dolar tahminini yeniledi. Geçer, ağustos ayı tahminini verirken yıl sonu tahminini de açıkladı. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın kararı kangren etti! Yatırımcılar diken üstünde, her şeylerini dolara çevirdiler

Bank of America tarafından yayımlanan ve fon yöneticilerinin yatırım tercihlerini içeren rapora Merkez Bankası detayı vurdu. Yatırımcılar, Merkez Bankası kararlarının kendilerini çok etkilediğini belirtti. Bu nedenle 2001'den bu yana en yüksek nakit oranına ulaştılar.

Milyonlarca kiracı diken üstünde! 

Mega kent İstanbul'da artan ev kiraları mevcut kiracıları da tedirgin ediyor. Peki kiracıların hakları neler?

Ethereum rekora koşuyor!

Kripto para borsalarından Ethereum yeni rekora imza attı. Bitcoin'in koltuğuna göz diken Ethereum 2 bin 961 dolara ulaştı. 

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Raziye Diken Haberi

Raziye Diken

İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Dilmaç, Raziye Diken tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


İscem Vinç İnşaat Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her nevi inşaat ve yol makinaları, bayındırlık işlerinde kullanılan makinalar, dozer, loder, ekskavatör, vinçler, römorklar, traktörler, jeneratörler, kompresörler, sondaj makinaları, delme tabancaları, takım tezgahları ile bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, kiralanması, pazarlamacılığı, ithali ve ihracı. Her türlü iş makinası alım satımını yapmak, yurt içi ve yurt dışında bayilik almak ve bayilik vermek, şubeler açmak. Her türlü iş makinaları kullanımı kiraya verilmesi hafriyat işlerinin alınması hizmet verilmesi, iş makinası kullandırılması veya kiraya verilmesi. Her türlü iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait...