10 / 05 / 2024

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zamir Kuliev tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Esenyurt Delta Plaza'da kuruldu.

Türk emlak şirketi Uganda pazarına girdi

Türk emlak şirketi Vaal Real Estate, yaklaşık 30 milyon dolarlık projesiyle Uganda pazarına girdiğini bildirdi. Cadenza adı verilen konut projesinde 2027 yılında yaşamın başlaması planlanıyor.

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jmp Real Estate Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Josef Peterseıl tarafından kuruldu.

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Farahnaz Shahmoradı ve Salih Yaşar tarafından kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Becis Real Estate Emlak Danışmanlık Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Becıs tarafından kuruldu.

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi kuruldu!

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalı Kahangı tarafından kuruldu.

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa Asayeh ve Sanaa Drıe ortaklığında kuruldu.

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat Haberi

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat

Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zamir Kuliev tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


Real East Emlak Gayrimenkul İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK VE GAYRİMENKUL 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Arsalar üzerinde bina...