07 / 05 / 2024

Real Merter dükkan

Real Merter dükkan

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak.

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'den daire veya dükkan alanlar yüzde 0.70 faiz oranını kullanabiliyor. Projede bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak..

Real Merter'de hayat 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesinde 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter'de yaşam 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. Projede 248 daire ve 155 mağaza yer alıyor.

Real Merter projesiyle Merter'de dükkan fiyatları artacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak.

Real Merter'in tasarımına Tago Architects imzası!

Tago Architects tasarımı Real Merter, tamamlandığında İstanbul'un yoğun ve düzensiz nitelikteki yapı stoğuna sahip ticari merkezlerinden biri olan Merter için nitelikli bir örnek oluşturacak.

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları!

Güngören Real Merter Evleri ödeme koşulları dahilinde 1 yıla kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Real Merter Evleri projesinde 248 daire, 157 dükkan bulunuyor...

Güngören Real Merter Residence ödeme planı!

Güngören Real Merter Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 12 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Real Merter Residence projesinde 157 dükkanlık bir AVM alanı da olacak...

Real Merter'de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!

Tekstil dünyasının kalbinin attığı Merter'e ihtisas çarşısı geliyor. Türkiye'yi 'Toptan Tekstil AVM' konsepti ile tanıştıracak olan Real Merter toplam 130 milyon TL'lik yatırımla 2017 yılında hayata geçecek.

Güngören Real Merter fiyat!

Ev alanlarının 66 metrekareden başladığı proje 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşuyor. Güngören Real Merter fiyat listesi kapsamında daireler 338 bin TL'den başlıyor.

Real Merter ödeme koşulları!

Toplam 248 adet daire ve 148 adet dükkanlardan oluşan proje İstanbul Güngören' de yükseliyor. Real Merter ödeme koşulları kapsamında banka kredisine uygun vadelendirme sağlanıyor.

Real Merter dükkan Haberi

Real Merter dükkan

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, bugün metrekaresi 10-15 bin lira bandında olan fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak. Merter'in merkezi özelliğine işaret eden Dokumacı, "Bölge havaalanına, E-5 ve TEM'e yakın. Ayrıca İstanbul'un 3 köprüsüyle de bağlantılı" dedi. 


'İLK TEKSTİL AVM'Sİ' 


Real Merter projesini ise Türkiye'nin ilk tekstil AVM'si olarak tanımlayan Dokumacı, "Türk Tekstil'i dünyada marka ama prestijli mağazaları yok. Real Merter, bu anlamıyla hem bölge hem de sektör için ezber bozacak. Bizden dükkan ve daire alanlar, tekstil kütüphanesi sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi yenilikçi sosyal kullanım alanları da satın alacak" dedi. Real Merter'de 248 konut ve 155 dükkan yer alıyor. Dükkan büyüklükleri...