02 / 05 / 2024

Real Merter tekstil markaları

Real Merter tekstil markaları

Merter’de yapımı süren Real Merter projesinde dev tekstil markaları bir merkezde toplanacak. Tekstil ve tekstil aksesuarları üzerine bir ihtisas merkezi olarak planlanan proje, 157 dükkandan oluşuyor.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Life Otomotiv İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mılad Sadeghzadeh tarafından kuruldu.

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Helwanı, Mohammad Ammar, Torkmanıe Ghazal, Mahmoud Rayess  ve Feras Torkmanıeh Ghazal tarafından kuruldu.

Net Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Demirci tarafından kuruldu.

Tekstil merkezlerinde esnaflar kepenk kapatıyor!

Laleli, Osmanbey ve Merter, koronavirüs salgınından en fazla etkilenen ticaret merkezleri arasında yer aldı. Tekstil merkezlerinde boşalan dükkan sayısında yüzde 30-40 artış yaşandı.

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de yaşam Nisan'da başlıyor!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanı ve 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran projede peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor..

Real Merter tekstil markaları Haberi

Real Merter tekstil markaları

Tüm dükkanların satılacağı proje KDM tarafından modern AVM şeklinde yönetilecek Merter’de Oliv Yapı ile Vizyon Yapı ortaklığı tarafından Mimar Yahya Baş Stadı’nın yanında yapılacak olan Real Merter projesinde hayat 2017 yılında başlayacak.

248 konutluk 3 kule ve 157 dükkandan oluşan ticari alanların bulunduğu projenin satışını KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık A.Ş. yapıyor.

Real Merter’de satış hasılat değerinin 450 milyon TL olması bekleniyor. Projenin en dikkat çekici yanı ticari alanların toptan bir tekstil ve tekstil aksesuarları ihtisas merkezi olarak kurgulanması. Burada özellikle yurt dışı bağlantıları güçlü markaların yer alması planlanıyor.

KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Murat İzci, “Real Merter’in satışını ve sonrasında yönetimini biz üstlendik. Ticari alanlarımız tekstil ve tekstil aksesuarları üzerine bir ihtisas merkezi olmasını...