02 / 05 / 2024

Realty-TR Beylikdüzü ofisi nerede

Realty-TR Beylikdüzü ofisi nerede

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü'nde 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu'daki dükkan ve ofisi ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek...

Beylikdüzü Alya Grandis satış ofisi!

Alya Grandis projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler iki yıl sonra gerçekleşecek...

Metrohome Evleri Beylikdüzü satış ofisi!

Metrohome Evleri Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome Evleri'nde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü Zigana Tria satış ofisi!

5 bin 370 metrekare arsa alanında yükselen Zigana Tria projesi İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Zigana Tria satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi!

ADS Residence Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. ADS Residence Beylikdüzü projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi!

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirtiliyor. 130 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 272 daire ve 10 dükkan yer alıyor.

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi!

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 292 konut ve 32 mağaza bulunuyor.

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Nevsa Konakları Beylikdüzü satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 855 60 60 telefon numarasını arayabilirsiniz. 114 konut ve 12 ticari üniteden oluşan proje metrobüse yakın bir konumda bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Asmalı Hayat satış ofisi!

Beylikdüzü Asmalı Hayat satış ofisi telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirtildi. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabilen projenin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Realty-TR Beylikdüzü ofisi nerede Haberi

Realty-TR Beylikdüzü ofisi nerede

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor. Dünyada 36 dan fazla ülkede franchise ofisleri bulunan Realty-TR, artık Beylikdüzü'nde de hizmet verecek.


İstanbul'da Bostancı ofisinden sonra Beylikdüzü ofisini de açmaya hazırlanan Realty-TR ,2016'da İstanbul'daki ofislerini çoğaltıp,Türkiye genelinde de her ilde bir ofis açmayı planlıyor.


Realty-TR’nin kurucusu Fatih Elibol, uzun yıllar üzerinde çalışıp yarattığı ve Türkiye'de hızla büyütmeyi hedeflediği markası için şunları söyledi… “Dünyadaki ve Türkiye’deki emlak franchise sistemlerini inceleyip,onların eksiklerini görerek, “hep destek tam destek” amacıyla Realty-TR’yi kurdum. Realty-TR olarak biz, dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkulünü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ederiz. Realty-TR sistemimiz ile bizimle sözleşme imzalayan gayrimenkul sahiplerine dünyanın her yerinden...